Édesapámnál tüdődaganatot sajnos diagnosztizáltak. Olvastam a szódabikarbónás alternatív kezelésről és érdeklődni . Hol van lehetőség ilyen kezelésre? Egy kétségbe esett gyermek.
Szia! Nem tudom pontosan az milyen, de ha segíteni szeretnél neki, az a fontos, h a kemoterápia és/vagy sugárterápia mellett az immunrendszerát erősítsétek! Egy barátnőm a rákos édesanyjának a forever livinges termékeket adta: lycium plust és aloe vera nectart rendszeresen. Végig jól viselte a kemot meg is gyógyult. Még utána fenntartó kezelésként is adjatok neki ilyeneket! Én a kurkuma fűszert is ajánlom sok-sok C vitamin, akár napi 5000 mg,de a legfontosabb, h értse meg ő is és mindenki, h ez egy betegség, amit meg kell gyógyítani, nem halálos ítélet, ahogy sajnos a köztudatban él. Fontos, h változtasson a gondolkodás módján, valósítsa meg önmagát :) Van erről egy jó könyv: Ha nem boldogít engedd el!
Ne haragudj, h sokat írtam, csak segíteni szeretnék! :)
2- válaszolónak: Igen, nem minden rák viselkedik ugyanúgy, például van egy A-beta-CarE nevű kapszula, ami tüdődaganatra semmiképp nem ajánlott. De azt sose szabad hagyni, h a kemo legyengítse a szervezetet!
Kérdező: Örülök, h segíthettem, biztos találsz majd információt a szódabikarbónás kezelésről is :)
Gyógyszerész vagyok:
A szódabikarbónás kezelés elég egyszerű nem beteg emberek is használhatják. Egy kád jó meleg víz fél kg szóda. Ez a bőrt tudja a méreganyagoktól megtisztítani. Bármit használtok fontos a napi 3 liter VÍZ, megfelelő vitamin, ásványianyag, nyomelem bevitel. De gondolom ezt tudjátok.
Az új terápia a redoxjelző molekula, ami teljesen más mint az eddigi gyakorlat!
kemo mellett nem hullik ki a haj 80%-ban,
csökken a hányinger,
megáll a fogyás, a
betegnek jó a közérzete és a
saját lábán támogatás nélkül jár kezelésre.
A fehérvérsejtszám megfelelő.
Bármilyen kezelés mellé ajánlott semmivel nem ad interakciót
Nem toxikus!
Akár a Vision termékek mellé mehet, sőt ajánlott.
Sajnálom hogy eddig nem hallottatok róla de sosem késő...
Mindenkeppen erositsetek.
Valamint nem tudom, hogy errol hallottal e:
es egy masik konkret eset:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!