Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » ! Ketsegbe esett vagyok. Mi...

! Ketsegbe esett vagyok. Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Mar lassan fel eve felfaztam. Antibiotikumod kuran voltam. Onnantol kezdve a parommal bajok voltak a szexxel. Fájt, csipett a sperma, kidorzsoltnek ereztem. Elmentem nogyogyaszhoz. Gombat allapitott meg . Gyno-Pervayl-t es Gynazolt irt fel. Nem multak el a panaszok, csak egyre erosodtek. Ugyereztem sebes lesz a huvelyem szex kozben. Egy este utan, masnap reggel lehetetlen volt a kozosules, mert iszonyatosan fajt. Elmentem masik nogyogyaszhoz,'aki aztmondta, visszatero gomba. Felirt Macmirort es 2x1 tablettat. Vegigszedtem . Tegnap nagy boldogan vartam, hogy tapan megszabadultam a bajoktol. Hat nem ! Osszebujtam parommal, masnap reggel ugy eretzem amikor megint szerettunk volna egyuttlenni, mintha kest forgatnanak bennemn, amikor behatolt. Ki be mozgasnal, mintha egy nyilt seben surlodott volna. Nedvesseggel nincsen problema . A csiklom is iszonyatosan erzekeny miutan hozzaert . Ketsegbe vagyok esve . Van otletetek, hogy mi lehet ez ?? Kerlek segitsetek 😥 koszonom
2016. febr. 6. 22:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A párodat is ki kell kezelni, hogy ne fertőzzön vissza
2016. febr. 6. 22:43
 2/15 A kérdező kommentje:
O is vplt kezelve!! Ugyanigy gyogyszer es primafucort krem! 😥
2016. febr. 6. 22:44
 3/15 anonim ***** válasza:

Candida gomba? Azt ki kell diétázni legalább fél évig. És szájon áti gombairtót íratni.

És természetesen a párodat is kezelni kell, mert így évekig is eljátszogattok majd.

2016. febr. 6. 22:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Mindketten szedtunk szajonat gyogyszert es mindketten kezelve vagyunk voltunk mar 3 honapot
2016. febr. 6. 22:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem érted? A gomba a tápcsatornából indul, ne egyél semmi olyat, amivel a szaporodását segíted. Normalizálni kell a számát. De ha nem akarod ezt betartani, akkor évekig gombás maradsz.
2016. febr. 6. 22:54
 6/15 anonim ***** válasza:
25%

ennek lelki oka van

minden rendben érzelmileg a kapcsolatotokkal?

neked alapvetően milyen a viszonyulásod a testiséghez?

2016. febr. 6. 22:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Legalabb 2 honypig keruljetek a lisztes, elesztos, cukros eteleket. Az okot kell megszuntetni, nem a tunetet.
2016. febr. 6. 23:00
 8/15 anonim ***** válasza:
58%
ma 23:00 Köszönöm!
2016. febr. 6. 23:00
 9/15 anonim ***** válasza:
25%

:)

akár hiszitek, akár nem a testi szinten jelentkező, főleg krónikus betegségnek lelki torzulás a kiváltó oka, arra kellene összpontosítani

de mindenki azt csinál, amit akar, ha valaki gyógyszerekkel akarja magát mérgezni, hát tegye

2016. febr. 6. 23:10
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

Ja, persze, vagy inkább az antibiotikum és egyéb gyógyszer kúra okozta tönkrement bélflóra és immunrendszer, ami táptalajt ad minden fertőzésnek.

Köszönöm, a lelki és családi életemmel minden csodás, a munkám is irigylésre méltó, a gyerekkorom szép volt, candidám mégis lett, amit 2x-i gombairtás és fél éves diéta, közben protexyn kúra szüntetett meg.

De igazad van, mindenki maga dönti el miben hisz, csak közben az egészségével szórakozik. Mert ezt el lehet húzni évekig.

2016. febr. 6. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!