Mar lassan fel eve felfaztam. Antibiotikumod kuran voltam. Onnantol kezdve a parommal bajok voltak a szexxel. Fájt, csipett a sperma, kidorzsoltnek ereztem. Elmentem nogyogyaszhoz. Gombat allapitott meg . Gyno-Pervayl-t es Gynazolt irt fel. Nem multak el a panaszok, csak egyre erosodtek. Ugyereztem sebes lesz a huvelyem szex kozben. Egy este utan, masnap reggel lehetetlen volt a kozosules, mert iszonyatosan fajt. Elmentem masik nogyogyaszhoz,'aki aztmondta, visszatero gomba. Felirt Macmirort es 2x1 tablettat. Vegigszedtem . Tegnap nagy boldogan vartam, hogy tapan megszabadultam a bajoktol. Hat nem ! Osszebujtam parommal, masnap reggel ugy eretzem amikor megint szerettunk volna egyuttlenni, mintha kest forgatnanak bennemn, amikor behatolt. Ki be mozgasnal, mintha egy nyilt seben surlodott volna. Nedvesseggel nincsen problema . A csiklom is iszonyatosan erzekeny miutan hozzaert . Ketsegbe vagyok esve . Van otletetek, hogy mi lehet ez ?? Kerlek segitsetek 😥 koszonom
A párodat is ki kell kezelni, hogy ne fertőzzön vissza
2016. febr. 6. 22:43
2/15 A kérdező kommentje:
O is vplt kezelve!! Ugyanigy gyogyszer es primafucort krem! 😥
2016. febr. 6. 22:44
3/15 anonim válasza:
Candida gomba? Azt ki kell diétázni legalább fél évig. És szájon áti gombairtót íratni.
És természetesen a párodat is kezelni kell, mert így évekig is eljátszogattok majd.
2016. febr. 6. 22:45
4/15 A kérdező kommentje:
Mindketten szedtunk szajonat gyogyszert es mindketten kezelve vagyunk voltunk mar 3 honapot
2016. febr. 6. 22:52
5/15 anonim válasza:
Nem érted? A gomba a tápcsatornából indul, ne egyél semmi olyat, amivel a szaporodását segíted. Normalizálni kell a számát. De ha nem akarod ezt betartani, akkor évekig gombás maradsz.
2016. febr. 6. 22:54
6/15 anonim válasza:
ennek lelki oka van
minden rendben érzelmileg a kapcsolatotokkal?
neked alapvetően milyen a viszonyulásod a testiséghez?
2016. febr. 6. 22:59
7/15 anonim válasza:
Legalabb 2 honypig keruljetek a lisztes, elesztos, cukros eteleket. Az okot kell megszuntetni, nem a tunetet.
2016. febr. 6. 23:00
8/15 anonim válasza:
ma 23:00 Köszönöm!
2016. febr. 6. 23:00
9/15 anonim válasza:
:)
akár hiszitek, akár nem a testi szinten jelentkező, főleg krónikus betegségnek lelki torzulás a kiváltó oka, arra kellene összpontosítani
de mindenki azt csinál, amit akar, ha valaki gyógyszerekkel akarja magát mérgezni, hát tegye
2016. febr. 6. 23:10
10/15 anonim válasza:
Ja, persze, vagy inkább az antibiotikum és egyéb gyógyszer kúra okozta tönkrement bélflóra és immunrendszer, ami táptalajt ad minden fertőzésnek.
Köszönöm, a lelki és családi életemmel minden csodás, a munkám is irigylésre méltó, a gyerekkorom szép volt, candidám mégis lett, amit 2x-i gombairtás és fél éves diéta, közben protexyn kúra szüntetett meg.
De igazad van, mindenki maga dönti el miben hisz, csak közben az egészségével szórakozik. Mert ezt el lehet húzni évekig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!