Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ilyen testszagom?

Mitől lehet ilyen testszagom?

Figyelt kérdés

A problémám már néhány éve fenn áll!Nagyon fura a testszagom!Minden nap fürdöm,rendszeresen cserélem az ágynemű huzatomat,minden nap szellőztetek a szobában és a pizsimet is naponta cserélem! Annyira erős a testszagom,h.mindent átvesz!Még az ágyamnak is én szaga van!A ruháimon is érzik!Este ha megfürdöm,reggelre kész vagyok!!Lehet ezzel vmit kezdeni?

Értelmes válaszokat szeretnék nem pedig ilyeneket,h.fürödj meg...

2010. febr. 3. 12:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Amúgy 20 éves vagyok,nem tudom milyen hormon változások lehetnek,de biztos,h.fel fogok keresni egy orvost!

Köszönöm szépen a segítséget!

2010. febr. 3. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire keveset iszol az lehet az ok, mert a szervezeted által kiválasztott anyagok nagyon tömények. Igyál legalább 2-3 liter vizet vagy édesitetlen teát.

Ha nem szünik igy se meg, akkor menj orvoshoz, mert lehet pl. pajzsmirigyprobéma, vesebaj, és még egy csomó más betegség is.

2010. febr. 3. 12:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha valaki akárhogy fürdik, mosdik, olyan, mintha más egy hétig nem fürdött volna, azt baktérium okozza, dezodortól nem múlik el. Orvost kell megkérdezni vagy Nelson géppel egy baciirtás segít rajta.

A többet ivás jó tanács, az segíti a méreganyagok eltávolítását, de a bacira kevés, életmód váltásnak jó, inni kell. Erős fűszereket nem eszel? A curry kifejezetten intenzív testszagot okoz.

Nekem emellett két szappan bevált, az egyik az Aloe Verának a kéz- és arctisztítója és a Bionetnek a szappanja. Ezek tartósan szagtalanítják hónaljat, intim részeket is, ha nem a baci okozta testszargól van szó.

2010. febr. 3. 15:12
 14/14 anonim válasza:

Hasonló a véleményem, mint az előző válaszolónak: valamilyen belső elválasztási vagy emésztési problémád lehet, gyomor, bél, vagy máj, vese stb. Menj el laborba, csináltass teljes vérképet, vizelet vizsgálatot.

Az is fontos, hogy több folyadékot igyál, mert az jobban kimossa a salakanyagokat a szervezetből. Ehhez kapcsolódik, hogy a székleteddel nincs probléma? Van rendszeresen? Mert az is okozhat ilyen tüneteket.

Egy másik lehetőség (sajnos), hogy a szervezeted azért ilyen, mert örökölted ezt a hajlamot.

2012. ápr. 18. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!