Elképzelhető az, hogy ha fogyózok kellemetlenebb lesz a testszagom? Volt már nektek is így?
Figyelt kérdés
Két hete áttértem fogyókúrás,egészséges étrendre,azóta sokkal többet kell tennem azért,hogy jó illatú maradjak.Napi többször mosom meg a hónaljamat vagy használok törőkendőt,mert elég erős lett a testszagom(persze ezen felül még Dove vagy Rexona stiftet is használok).Mi lehet ennek az oka?Talán ürülnek belőlem a méreganyagok és ez okozza?Ja,sportolni csak ma kezdtem.2009. jan. 26. 14:49
1/2 anonim válasza:
a szájszagod nem változott?
amúgy a fogyókúra alatt ugye amikor bomlik a zsír, méreganyagok szabadulnak fel (a zsírsejtek tárolják a méreganyagokat), esetleg attól. Kis méregtelenítő kúrával is összekötheted a fogyókúrát, akkor talán jobb lenne, nem tudom.
Én nem tapasztaltam hasonlót, pedig jó sokat fogyóztam/fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!