Elképzelhető, hogy adipex hozta ki a tünetet?
Penészedsz :-D
Egyébként ez csak egy tünet, aminek okai vannak.
Szerencsétlen szíved, májad, miket kell kiállnia az idiotizmusod miatt.
Csak gratulálni tudok, őszintén szólva ha elpatkolsz, azzal legalább mást megmenthetsz, hogy ne szedjen drogokat fogyás céljából.
Amúgy ez valami speciális női agybaj, hogy ezt teszitek?
Mert hogy 5000x le lett már itt is írva, hogy káros és mégis ilyen sügérek vagytok.
Érdekes módon 1 férfi se szedi....ennyivel okosabbak lennének?!
Figyelj, én edző vagyok...mit vársz tőlem?
Hogy megdícsérjelek?
Mert drogozol ?!
Nem foglak :-)
Beszélj inkább arról, hogy mit sportolsz.
Nem kell pont futni, van annál jobb módszer is.
Az, hogy a vádli hogy reagál az edzésre, az a genetikailag meghatározott izomösszetétel függvénye.
Ha valaki úgy születik, hogy eleve több a fehér (másnéven gyors összehúzódású) izomrostok aránya a vörös rostokhoz képest, (ezek kitartó munkára képesek, de nem növekednek)
akkor hajlamos a vádli a növekedésre.
Csökkenteni csak a bőr alatti sír tartalmát és a vizvisszatartást tudod.
A legtöbb ilyen jellegű probléma a pajzsmirigy rossz működésére vezethető vissza illetve a helytelen táplálkozásra.
Vízvisszatartást okozhat rossz vesefunkciók is.
Ha úgy érzed, nem stimmel valami, akkor irány az orvos.
Ebbe a bonyolult, egymásra ható rendszerekből álló élettani folyamatokba belepiszkálni ilyen súlyos mellékhatásokat okozó gyógyszerrel, nem a legjobb megoldás.
Nem bíztatlak semmire, meg orvosi vizsgálat nélkül főleg, de ennél még a pajzsmirigyhormonok szintetikus változatainak szedése is célravezetőbb.
Sportolók szokták alkalmazni, orvosi háttér vagy orvosi tudás szükséges mellé, de kevésbé veszélyes.
Azért hasznos szakemberhez fordulni, mert ő komplett programot, egy stratégiát dolgoz ki egyedül a Te személyedre szabva az optimális eredmény érdekében.
Mivel összetett dologról van szó, nem működhet egyik a másik nélkül.
A pihenés az edzés és a táplálkozás egyformán fontos, viszont így az eredmény garantált.
Adipex-el pedig a visszahízás és az egészségkárosodás garantált :-(
Nem hiszem, hogy hormonális problémám lenne, egyszerűen szerintem hajlam. Sosem voltam az a punnyadt típus, kisebb koromban pl. karatéztam is, aztán meg kézilabda, utána röpi, általában a 2 órás filmeket meg sem nézem egyben, mert nem tud úgy lekötni az, hogy csak ülök. Szóval akkor esélytelen, hogy kisebb vádlim legyen...hát ez szép :(.
Azért köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!