Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ilyen testszagom?

Mitől lehet ilyen testszagom?

Figyelt kérdés

A problémám már néhány éve fenn áll!Nagyon fura a testszagom!Minden nap fürdöm,rendszeresen cserélem az ágynemű huzatomat,minden nap szellőztetek a szobában és a pizsimet is naponta cserélem! Annyira erős a testszagom,h.mindent átvesz!Még az ágyamnak is én szaga van!A ruháimon is érzik!Este ha megfürdöm,reggelre kész vagyok!!Lehet ezzel vmit kezdeni?

Értelmes válaszokat szeretnék nem pedig ilyeneket,h.fürödj meg...

2010. febr. 3. 12:12
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Egyébként lány vagyok!
2010. febr. 3. 12:13
 2/14 anonim ***** válasza:

Javaslom az izzadásgátló dezodort.

Súlyos esetben Solitio antisudorica: gyógyszertárban kapható izzadásgátló szer, olyan száraz lesz tőle a bőröd, mint a Szahara.

2010. febr. 3. 12:17
 3/14 anonim ***** válasza:
iszol elég folyadékot? szerintem lehet összefüggés!
2010. febr. 3. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el bőrgyógyászhoz. Tényleg tiszta és ápolt vagy, ahogy leírtad, nem lehetne semmilyen szagod. Nincs valami gyulladás a szervezetedben? Fog, mandula, gyomorbetegség? Az is okozhat rossz testszagod, de egy bőrgyógyász szerintem többet tudna segíteni.
2010. febr. 3. 12:20
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem izzadtság szagom van,egyébként meg használok izzadásgátló dezodort(szerintem ez természetes)

Mindenhol ilyen szagom van!Nem tudok gyulladásról,de akkor fel fogok keresni egy bőrgyógyászt!

2010. febr. 3. 12:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Tényleg segít ha sokat iszol. Iszol elég folyadékot? Nem tudom mitől lehet:( Szerintem is orvos, ő biztos segít.
2010. febr. 3. 12:22
 7/14 anonim ***** válasza:

Elsőként

Írd össze miket szoktál enni, és hogy abban mennyi fehérje, van és van e szinezék és mesterséges aroma még pluszban.

Ezekután pedig menj el egy kórházba és nézess vesefunkciót.

A kiválasztásoddal van baj, a veséd nem működik megfelelően ezért amit nem tud kiválasztani az a bőrödön jön ki..

Ha ráadásul keveset is szoktál pisilni akkor elképzelhető az is hogy kezd leállni a veséd..

csináltass vérképet és triglicerid szintet is nézess, elképzelhető hogy magasabb a kelleténél ami rossz májfunkció miatt lehet..

2010. febr. 3. 12:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem iszom sok folyadékot,ha naponta 1l megiszom,sokat mondok!Ennek is lehet hozzá köze??
2010. febr. 3. 12:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Lehet hormon probléma is. Az orvos vesz vért és annak eredményből ez is kiderülhet. Hormon változás különböző életkorban megtörténhet, különféle okokból.
2010. febr. 3. 12:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, ez tenyleg erdekes.
2010. febr. 3. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!