Mitől lehet ilyen testszagom?
A problémám már néhány éve fenn áll!Nagyon fura a testszagom!Minden nap fürdöm,rendszeresen cserélem az ágynemű huzatomat,minden nap szellőztetek a szobában és a pizsimet is naponta cserélem! Annyira erős a testszagom,h.mindent átvesz!Még az ágyamnak is én szaga van!A ruháimon is érzik!Este ha megfürdöm,reggelre kész vagyok!!Lehet ezzel vmit kezdeni?
Értelmes válaszokat szeretnék nem pedig ilyeneket,h.fürödj meg...
Javaslom az izzadásgátló dezodort.
Súlyos esetben Solitio antisudorica: gyógyszertárban kapható izzadásgátló szer, olyan száraz lesz tőle a bőröd, mint a Szahara.
Nem izzadtság szagom van,egyébként meg használok izzadásgátló dezodort(szerintem ez természetes)
Mindenhol ilyen szagom van!Nem tudok gyulladásról,de akkor fel fogok keresni egy bőrgyógyászt!
Elsőként
Írd össze miket szoktál enni, és hogy abban mennyi fehérje, van és van e szinezék és mesterséges aroma még pluszban.
Ezekután pedig menj el egy kórházba és nézess vesefunkciót.
A kiválasztásoddal van baj, a veséd nem működik megfelelően ezért amit nem tud kiválasztani az a bőrödön jön ki..
Ha ráadásul keveset is szoktál pisilni akkor elképzelhető az is hogy kezd leállni a veséd..
csináltass vérképet és triglicerid szintet is nézess, elképzelhető hogy magasabb a kelleténél ami rossz májfunkció miatt lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!