Mit használjak a hónaljamra? Már hiába fújom be mindennel ugyanúgy van testszagom. Mit tehetek még?
A botox az utolsó lépcsőfok legyen, drága és elmúlik a hatás.
Általában ezek is segítenek. Próbáld ki őket:
Solutio Antisudorica
Exodor
Remélem segítettem :)
Ne aggódj, sokunknak van hasonló problémája!
Szódabikarbónát használj! Nem vicc! Ne sprét, mert lehet, hogy a bőrödnek nem tetszik és azért van szagod! Nekem is szagom volt a spréktől... :-/
Egy csomag szódabikarbóna 40-50 Ft és egy hónapig elég!!! Csak simán kiszórod a kezedre és bedörzsölöd a hónod alját. Tényleg használ! :D
Ja, és pamut pólókat hordjál, mellőzd a Poli Eszter cuccokat, valamint a fűszeres kajákat! Valahol hallottam, hogy ha mindent túlfűszerezve eszel, akkor is hamar büdi leszel...
Meg sok vizet igyál! Mondom VIZET! Ne ilyen cukros meg édesítőszeres (ami ugye szintén cukor, csak így jobban hangzik, mert az édesítőszer is a glükóztól édes, ami meg ugye cukor) löttyöket!
Remélem, segítettem. :)
Nem tabletta, hanem egy spray amit a hónaljadra fújsz.
Azt vedd és a használati útmutatás alapján használd.
Előzör is, soha ne hagyd, hogy kinőjöl a szőr, inkább rutinszerűen minden nap borotváld le zuhanyzáskor, az 2 perc.
Másrészt felejtsd el a fújós cuccokat, golyós dezodort használj, és várd meg, míg beszívódik. A fújósból amennyi eljut a bőrödig és képes beszívódni az édeskevés...
A kenős is jó izzadás ellen, de az foltot hagy, ezért inkább a golyós a nyerő. Az biztos, hogy sokkal hatékonyabb, mint a fújós bármelyik, aztán ebből is vannak még külön kategóriák.
De a legfontosabb, hogy ne legyen rajtad szőr, kicsi pár milliméteres se, ez nagyon sokat számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!