Naponta fűrdök mégis rosz a testszagom miért?
Próbálj más márkát, más kiszerelést, elvileg a fújós a legerősebb. Nem fontos, hogy legyen illata, nem az nyomja el a szagot. Keress olyat esetleg, ami 48 órás hatást ígér, vagy illatmentes/semleges illatú nőit. Pl. a Fa ricedry fújós engem annyira eltömített, hogy nem izzadtam, viszont én sokmindenre allergiás vagyok, így az viszketett. Alapvetően nem az illata miatt van külön férfi dezodor, de láttam már olyan, hogy pasinak a jóval gyengébb és másfajta női izzadásra való vált be.
Lány vagyok, szagom nem nagyon van, viszont izzadok, és szinte mindent kipróbáltam, a Sanex vált be legjobban, a Rexona valamennyire, a többi semmit nem ér.
Szerintem neked is meg kell találnod, ami működik a bőrödön. Hónaljszőrt szedd le, ha nagyon rossz a helyzet, menj bőrgyógyászhoz.
Esetleg hintőpor a dezodor száradása után, az felszívja az izzadságot és nem szaporodnak benne a baktériumok egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!