Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A tampon okozhat bennem kárt?

A tampon okozhat bennem kárt?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és szűz. Attól félek, hogy felsérti a méhfalamat vagy a szűzhártyámat. Nagyon kérlek segítsetek. A tampont, ha applikátorral helyezem fel, akkor nyomhatom TÚL MÉLYre? Ha a tampont felhelyezem, akkor meddig kell? A szűzhártyán átmegy vagy nem? Nem értem már. Fáj? :(
2010. jan. 19. 17:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hűűűűűűűű, sürgősen olvass utána a dolgoknak, mert nagyon nem vagy tisztában a használattal. A méhedbe a büdös életbe nem fogod benyomni.

Honan hallottad, hogy aplikátorral kell felnyomni?

Ez hülyeség. A középső ujjad bőven elég.

2010. jan. 19. 18:01
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen, de én applikátorral szeretném, mert az ujjammal már próbáltam és nem sikerült.
2010. jan. 19. 18:07
 3/17 anonim ***** válasza:
6%
Nem akarlak elkeseríteni, de én ujjal tettem fel, és elvettem a saját szüzességem. :)
2010. jan. 19. 18:22
 4/17 anonim ***** válasza:
Előző: te mégh*lyébb vagy mint a kérdező.. Szüzesség egy FOGALOM, amit akkor vesztesz el, amikor egy FIÚ BELÉDHATOL...
2010. jan. 19. 18:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Mi nem sikerül az ujjal?
2010. jan. 19. 18:33
 6/17 anonim ***** válasza:
A mini méretü tamponnal nem lyukasztod át a szűzhártyád,de ne aplikátorral sem egyéb tárgyal helyezd fel mert fertőzés veszélyes és fel sértheted a hüvely faladat!ha ujjal nem megy fel akkor vagy nagy tampont vettél(normál szüzeknél már nagy)vagyannyira erős kemény a szüzhártyád (ami jo)h felejsd el a tampont!
2010. jan. 19. 18:34
 7/17 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség. Azért jó h például te is ilyen informált vagy. Az applikátoros tampon PONT, hogy azért jött létre, hogy higénikusabban lehessen felhelyezni a tampont. Mert tudod, ha ujjal helyezed fel az egészségtelenés fertőzésfeszélyes, míg ez a műanyag szerkentyű arra van, hogy steril és nem viszel be fele fertőzést. Szóval az applikátor PONT ezért van a tamponhoz. Nem másért, ezért.
2010. jan. 19. 19:35
 8/17 anonim ***** válasza:

Most akkor 15 éves vagy. Hidd el 20 éve dugom magamnak a tampont ujjal és nem attól lettem gombás, meg fertőzött, mert kézzel dugom magamnak fel, hanem 1-2 rohadtul higénikus pasinak.

Most meg a kezed előtte és kész.

De ha te ilyen gyakorlott vagy, akkor ne kérdezz ezen az oldalon, mert ezek szerint te mindent tudsz.

1. voltam

2010. jan. 19. 19:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha nem megy újjal,akkor ne is próbáld.Majd idővel minden menni fog.
2010. jan. 19. 19:43
 10/17 anonim ***** válasza:

az aplikátor télleg nem a legjobb ötlet, mivel nem érzed h milyen mélyre nyomtad fel. ujjal próbálkozz, sokkal egyszerűbb és kevésbé "veszélyes".

a mini tamponnal nemfogod elvenni a szüzességedet, a szűzhártya egyébkéntis lyukas, és egy tampon nincsen akkor, és olyan nagyse, mint egy pénisz. a szüzességedet a pénisz veszi el, mégpedig úgy h olyan nagy (hosszú) és olyan vastag h a már egyébként is lyukas szűzhártyán a lyukat kitágítja, és felszakítja a lyukat körülvevő hártyát. erre egy tampon képtelen. a lyukat esetleg tágíthatja egy nagyobb méretű tampon, de az szüzeknek egyébkéntsem ajánlott, de mégha kijjebb is tágítja akkoris szűz maradsz.

2010. jan. 19. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!