Viszket ott lent de nem a hüvelyem, hanem kívül mikor "szétnyitom" és fehér nagyon száradt valami van rajta?
'A Canesten combi szinte biztos hogy megoldaná problémádat, ne hidd el a "károgókat"."
Ember! Ha valakinek bakteriális fertőzése van, abból a Canesten nem fogja kigyógyítani, mert az gombaölő, a baktériumra pedig antibiotikum kell, a Canesten pedig nem antibiotikum!!! Ezt fogd már fel! És ha a kérdezőnek nem gombás fertőzése van, akkor mit fog érni a Canesten? Semmit! Így is úgy is orvoshoz kell mennie! Akkor nem egyszerűbb és pénzkímélőbb megoldás, ha egyből orvoshoz megy???
Elárulom neked, ha nem olyan gombád lett volna neked, amire a Canesten érzékeny vagy nem gombás fertőzésed lett volna, akkor téged sem gyógyított volna meg!
Istenem, menj el gyógyszerügynöknek!
A Canesten combi gombás fertőzésre lehet tökéletes megoldás, én nem látom hogy bárki is bakteriális fertőzésre ajánlgatta.
Nyugodtam meg lehet próbálni, mert a kérdezőnek igen nagy eséllyel GOMBÁja van. Kárt akkor sem okoz vele magának, ha esetleg az általános, legtöbb gombára hatásos kenőcs a hüvelykúppal nem gyógyítaná meg, legfeljebb nem fog segíteni.
Akkor ugyanott tartana a kérdező mint most.
Nem érdemes hisztit kelteni mindenféle badarsággal, hogy húú, milyen bajod lesz, meg meddő lehetsz, ha jól láttam valaki még ilyet is ideírt.
Kedves 72%.
Ha leírod véleményedet, az teljesen rendben van, hiszen ez is a célja ennek az oldalnak, de azért az - már ne is haragudj - nincs egészen rendben, hogy kivont karddal hadonászva gyalázod azokat akiknek a véleménye eltér a tiedtől!
Lazíts, ne akarj mindáron "győzni", mert itt nem harc folyik, vedd észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!