Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszket ott lent de nem a...

Viszket ott lent de nem a hüvelyem, hanem kívül mikor "szétnyitom" és fehér nagyon száradt valami van rajta?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvastam már ilyen kérdést de mindenki gombára gyanakodott. Nekem alapból száraz a bőröm és ekcémás is vagyok. Az a fehér nem lehet hogy a fehér folyás, csak meg van száradva? Meleg is van, izzadok. Ezeket csak azért mondom el hogy tisztában legyetek vele. De a kérdésem, mitől viszkethet méggombán kívül? Ráadásul soha sehova nem járok ilyen helyekre, nem vécézek máshol, és szoktam fürdeni.
2014. júl. 15. 13:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

'A Canesten combi szinte biztos hogy megoldaná problémádat, ne hidd el a "károgókat"."

Ember! Ha valakinek bakteriális fertőzése van, abból a Canesten nem fogja kigyógyítani, mert az gombaölő, a baktériumra pedig antibiotikum kell, a Canesten pedig nem antibiotikum!!! Ezt fogd már fel! És ha a kérdezőnek nem gombás fertőzése van, akkor mit fog érni a Canesten? Semmit! Így is úgy is orvoshoz kell mennie! Akkor nem egyszerűbb és pénzkímélőbb megoldás, ha egyből orvoshoz megy???

Elárulom neked, ha nem olyan gombád lett volna neked, amire a Canesten érzékeny vagy nem gombás fertőzésed lett volna, akkor téged sem gyógyított volna meg!

Istenem, menj el gyógyszerügynöknek!

2014. júl. 18. 09:04
 32/36 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász ajánlgatja, te Nem! A nőgyógyász ismert teged, éppen nem tudott megvizsgálni, a kérdezőnek ez az első alkalma, hogy fertőződött, a tüneteid csak interneten olvashatod es egyaltalan nem biztos, hogy gomba okozza! Egyszerűen értetlen vagy és nagyon helytelen tanácsokat osztogatsz, amucel masnak karositod az egészségét! Az orvosi ellátás, ami a szakrendeloben van, ingyenes, tb-re megy, tehat az az erved sem helyes, hogy ebből bárki meggazdagodik. Ha valakinek bármilyen egészségügyi panasza van, el kell vele menni orvoshoz. Neked miert olyan fontos, hogy a Kérdező az altalad Javasolt szerrel kezelje magát? Semmi massal ne, csak ezzel? Ez kizarolag reklámról szól, semmi másról. Az meg nem zavar, hogy a betegnek nem hat, rosszabbodik, felulfertozodik, elrontja a tenyésztés eredményét. Azért, mert Te magad nem tudsz valamiről, az nem jelenti azt, hogy nincsen. Az én orvosom soha nem tanacsolgatna látatlanban semmit, pedig annyi a betege, mint a vízfolyás! És állami rendelésre járok hozzá. Legutóbb coli fertozesem volt, ami szintén heves viszketéssel feher folyasaal jart...
2014. júl. 18. 09:54
 33/36 anonim ***** válasza:
43%

A Canesten combi gombás fertőzésre lehet tökéletes megoldás, én nem látom hogy bárki is bakteriális fertőzésre ajánlgatta.

Nyugodtam meg lehet próbálni, mert a kérdezőnek igen nagy eséllyel GOMBÁja van. Kárt akkor sem okoz vele magának, ha esetleg az általános, legtöbb gombára hatásos kenőcs a hüvelykúppal nem gyógyítaná meg, legfeljebb nem fog segíteni.

Akkor ugyanott tartana a kérdező mint most.

Nem érdemes hisztit kelteni mindenféle badarsággal, hogy húú, milyen bajod lesz, meg meddő lehetsz, ha jól láttam valaki még ilyet is ideírt.

2014. júl. 20. 12:25
 34/36 anonim ***** válasza:
Még mindig rossz tanácsot osztogatsz, hiaba Irod tobb felhasználóról. Miert olyan fontos neked, hogy a Kérdező pont ezzel a gyógyszerrel kuralja magát? Valami nem kerek veled mentálisan, mert alapvető infó nem megy át..,.Sem az esz ervek, sem a tények.,.
2014. júl. 20. 14:39
 35/36 anonim ***** válasza:

Kedves 72%.

Ha leírod véleményedet, az teljesen rendben van, hiszen ez is a célja ennek az oldalnak, de azért az - már ne is haragudj - nincs egészen rendben, hogy kivont karddal hadonászva gyalázod azokat akiknek a véleménye eltér a tiedtől!

Lazíts, ne akarj mindáron "győzni", mert itt nem harc folyik, vedd észre.

2014. júl. 21. 09:13
 36/36 anonim ***** válasza:
Ezt akár saját magadnak is írhatnad..,pontosan tudod, hogy miért.
2014. júl. 21. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!