Viszket ott lent de nem a hüvelyem, hanem kívül mikor "szétnyitom" és fehér nagyon száradt valami van rajta?
"Ezt a meddőség és méhgyulladás h.lyeséget nyugodtan felejtsd el, van itt 1-2 olyan ember, aki nem tud szabadulni ettől az állandóan szajkózott butaságtól. "
Szerinted ez hülyeség? Kérdezz meg egy nőgyógyászt róla, aki orvosi diplomával rendelkezik! Csak megerősíti!
Még valami ma 14:16 volnék!
Nekem egy kicsit furcsa,hogy azt írod édesanyád nem menne veled el orvoshoz ?
Egy szülő a legjobbat akarja a gyerekének.
Bocs ,de nem lehet,hogy nem is szóltál neki,mert félsz,hogy reagálja le ?
Legyél ’’nagy lány,, tessék a kezedbe venni a dolgot és menj el orvoshoz.
Kérdezősködjél a kerületed rendelőintézetébe,vagy úgy tudom vannak direkt tinédzser nőgyógyász rendelések. Hogy melyik ingyenes TB-re megy,vagy fizetős –tessék utána nézni,kérdezősködni .
Amúgy én 20-éves korom után kezdtem el mini tampont használni, no para.
Meg kell szokni,felhelyezni is meg kell tanulni. Lehet eleinte akár 3-4 óra után hányinger,émelygés szerű érzés. Ilyenkor az nap már csak betétet használj.
Újból valami!
El lehet kapni a fürdőkádba ücsörögve is!
Biztonságosabb a zuhanyzás bárhol is vagy.
14:20, a fogorvos kellemetlen, de nem CIKI! Inkább mennék oda.
Igen nem menne, mert ő is kínosnak találja ezt én így érzem. Ezért sem akar kúpot venni, nekem meg nincs pénzem. Elmondtam neki, már a kezdetektől, kénytelen voltam, mert ki akartam próbálni a krémet, meg rohadtul kellemetlen hogy viszket. De igazság szerint nagyon rossz vele erről beszélni. Tizen valamennyi vagyok.. nem írom ki mert nevetni fogtok.
Drága !
Én ma már többedszerre is írtam neked,ne légy már ilyen butus és gyáva.
Nézd meg hányan írtak már neked kedvesen,segítőkészen ismeretlenül is.
Gondolod te vagy az első a világon akivel ez megtörtént-ugyan már.
( Nekem a szüleim 13-éves koromba elváltak és apámmal maradtam,akivel kifejezetten rossz viszonyom volt. Mindent magamnak kellett megtanulnom és intéznem.
A legkisebb gondom volt,hogy mi cikki,vagy ki mit gondol-tettem a dolgomat és kész,mert senkire nem számíthattam )
Kérj már végre atyustól pénz és meny le a patikába.
Ha ennyire cikkinek tartod,hogy önmagad egészségéért ezt megtegyed-mond a patikában ,hogy a nővéred,vagy anyád bízott meg a vételével.
Ha 3 –nap múlva is fennállna a probléma ,amit kétlek, akkor tényleg orvos.
Kérdezd meg a többieket is, hogy a TE kerületedben tudnak-e ajánlani tinédzser nőgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!