Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszket ott lent de nem a...

Viszket ott lent de nem a hüvelyem, hanem kívül mikor "szétnyitom" és fehér nagyon száradt valami van rajta?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvastam már ilyen kérdést de mindenki gombára gyanakodott. Nekem alapból száraz a bőröm és ekcémás is vagyok. Az a fehér nem lehet hogy a fehér folyás, csak meg van száradva? Meleg is van, izzadok. Ezeket csak azért mondom el hogy tisztában legyetek vele. De a kérdésem, mitől viszkethet méggombán kívül? Ráadásul soha sehova nem járok ilyen helyekre, nem vécézek máshol, és szoktam fürdeni.
2014. júl. 15. 13:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

"Ezt a meddőség és méhgyulladás h.lyeséget nyugodtan felejtsd el, van itt 1-2 olyan ember, aki nem tud szabadulni ettől az állandóan szajkózott butaságtól. "

Szerinted ez hülyeség? Kérdezz meg egy nőgyógyászt róla, aki orvosi diplomával rendelkezik! Csak megerősíti!

2014. júl. 15. 14:41
 12/36 anonim válasza:

Még valami ma 14:16 volnék!

Nekem egy kicsit furcsa,hogy azt írod édesanyád nem menne veled el orvoshoz ?

Egy szülő a legjobbat akarja a gyerekének.

Bocs ,de nem lehet,hogy nem is szóltál neki,mert félsz,hogy reagálja le ?

Legyél ’’nagy lány,, tessék a kezedbe venni a dolgot és menj el orvoshoz.

Kérdezősködjél a kerületed rendelőintézetébe,vagy úgy tudom vannak direkt tinédzser nőgyógyász rendelések. Hogy melyik ingyenes TB-re megy,vagy fizetős –tessék utána nézni,kérdezősködni .

Amúgy én 20-éves korom után kezdtem el mini tampont használni, no para.

Meg kell szokni,felhelyezni is meg kell tanulni. Lehet eleinte akár 3-4 óra után hányinger,émelygés szerű érzés. Ilyenkor az nap már csak betétet használj.

2014. júl. 15. 14:47
 13/36 anonim válasza:

Újból valami!

El lehet kapni a fürdőkádba ücsörögve is!

Biztonságosabb a zuhanyzás bárhol is vagy.

2014. júl. 15. 14:58
 14/36 A kérdező kommentje:

14:20, a fogorvos kellemetlen, de nem CIKI! Inkább mennék oda.

Igen nem menne, mert ő is kínosnak találja ezt én így érzem. Ezért sem akar kúpot venni, nekem meg nincs pénzem. Elmondtam neki, már a kezdetektől, kénytelen voltam, mert ki akartam próbálni a krémet, meg rohadtul kellemetlen hogy viszket. De igazság szerint nagyon rossz vele erről beszélni. Tizen valamennyi vagyok.. nem írom ki mert nevetni fogtok.

2014. júl. 15. 15:20
 15/36 anonim ***** válasza:
Ne Írj olyan csacsisagot, hogy nem visz el orvoshoz, meg nem vesz neked gyógyszert! Ez a te fantáziád, nem a valóság. Ha nem is kiser el, el tudsz menni magadtól is, vagy egy barinovel, van neked lábad es szad, hogy anya nelkul is el tudd mondani a panaszod. A kezeletlen fertőzés egyreszt igénytelenség, másrészt nagyon kellemetlen tünetekkel jar, harmadrészt valoban okozhat felszálló fertőzést, ha éppen olyan, ami sokkal komolyabb problémát is okozhat. Nem érdemes ezzel játszani. Es nem érdemes bizonytalan esetben felesleges köröket sem futni, hogy otthon kiserletezgetsz. El kell menni, avuzsgalat teljesen fájdalommentes es kb 2 perc és kapsz a bajodra gyógyszert, ha kell. Az egészség es a jo közérzet fontosabb, mint szegyellloseg.
2014. júl. 15. 15:54
 16/36 anonim ***** válasza:
Sétálj el a patikába és vegyél Canesten combit, abban van hüvelykúp is. Próbáld meg, szerintem elmulasztja.
2014. júl. 15. 17:22
 17/36 anonim ***** válasza:
43%
Az ilyen "halálos" betegségekkel ijesztgetők meg csak fontoskodnak itt, nem kell komolyan venni őket.
2014. júl. 15. 17:24
 18/36 anonim ***** válasza:
Én nem olvasok semmilyen halálos betegségről m, ne esszbk túlzásba... Arról meg nem tehetek, hogy nem hallottal meg a felszálló fertőzés fogalmáról... Persze a canesten reklámhoz nem kell különösebb tudás... Arról nem is beszelve, hogy ismeretlen esetben mindig indokolt a vizsgálat, kenetvetel. Tudjuk, hogy te utalod az orvosokat, ez a te szemelyes problémád, de ettől még más nem biztos, hogy felesleges köröket szeret futni es idot, pénzt szeret az ablakon kidobni...
2014. júl. 15. 18:05
 19/36 anonim válasza:

Drága !

Én ma már többedszerre is írtam neked,ne légy már ilyen butus és gyáva.

Nézd meg hányan írtak már neked kedvesen,segítőkészen ismeretlenül is.

Gondolod te vagy az első a világon akivel ez megtörtént-ugyan már.

( Nekem a szüleim 13-éves koromba elváltak és apámmal maradtam,akivel kifejezetten rossz viszonyom volt. Mindent magamnak kellett megtanulnom és intéznem.

A legkisebb gondom volt,hogy mi cikki,vagy ki mit gondol-tettem a dolgomat és kész,mert senkire nem számíthattam )

Kérj már végre atyustól pénz és meny le a patikába.

Ha ennyire cikkinek tartod,hogy önmagad egészségéért ezt megtegyed-mond a patikában ,hogy a nővéred,vagy anyád bízott meg a vételével.

Ha 3 –nap múlva is fennállna a probléma ,amit kétlek, akkor tényleg orvos.

Kérdezd meg a többieket is, hogy a TE kerületedben tudnak-e ajánlani tinédzser nőgyógyász.

2014. júl. 15. 19:37
 20/36 A kérdező kommentje:
Ma kaptam Canestent, kenem vele pár hétig. :)
2014. júl. 15. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!