Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok/Nők! Erős folyásom van...

Lányok/Nők! Erős folyásom van odalent, többnyire fehér színű, és ha szétnyitom a hüvelyemet fehér darabkák találhatók mindenhol. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 13:47
 1/8 Gabriella950515 válasza:
ugyan ez a helyzet velem is. tudod már mi lehet ?
2013. aug. 23. 13:52
 2/8 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs :S
2013. aug. 23. 14:22
 3/8 anonim válasza:
A fehér, darabos folyás az gombafertőzés általában, pláne, ha viszkető, égő érzés is van mellette + ha piros.
2013. aug. 23. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Így van a fehér,esetleg sárgás darabos folyás gombás eredetű.
2013. aug. 23. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát inkább gombának tűnik, de teljesen biztosat csak doki tudna mondani. Ha nem akarsz találomra gyógyszert választani, akkor esetleg próbálkozhatsz regeneráló kúpokkal, amik segíthetnek meggyógyítani a hüvelyed, de kárt nem tesznek benne. Én most csinálok épp egy Vitagyn C kúrát, épp elcsíptem valamit, mielőtt még annyira durva lett volna, hogy dokihoz kellett volna mennem.
2013. aug. 23. 15:22
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. aug. 23. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
szia! szerintem az alkagin hüvelykupot probáld meg rá. vény nélkül kapható, én csak ajánlani tudom.
2013. aug. 23. 16:22
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi, ki fogom próbálni :)
2013. aug. 23. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!