Viszket ott lent de nem a hüvelyem, hanem kívül mikor "szétnyitom" és fehér nagyon száradt valami van rajta?
18:05
Amúgy ezt kinek írtad?
"A Canesten combi NEM okozhat SEMMIFÉLE bajt, rosszabbodást, csak elmulaszthatja a gombádat. Nagyon valószínű hogy elmúlik tőle, mert a Canesten egy igen széles spektrumú kenőcs-kúp a gombás fertőzésekre"
Te miért nem művelődsz, mielőtt osztod itt az észt?
A Canesten csak és kizárólag gombás fertőzésre jó! De nem csak gomba okozhat hüvelyi fertőzést, csak kapásból azt mondom, hogy baktérium, trichomonas, chlamidia, stb. ezek egyikére sem jó a gombaölő! Tehát a Canesten sem. És mi honnan tudjuk, hogy a kérdezőnek pontosan milyen kórokozója van? Azt még orvos sem tudja megmondani, max. csak tippel a tünetek, illetve a vizsgálat alapján, de pontosan ő is csak hüvelykenet vizsgálata, illetve tenyésztése után tudja megmondani.
A másik meg, hogy bármilyen széles spektrumú gombaölő is a Canesten, még az sem jó az összes gombára.
Illetve honnan tudjuk, hogy a kérdezőnek egyáltalán fertőzése van és nem irritációja?
Szóval ne diagnosztizáljunk már az orvos helyett! Szerintem itt egyikünk sem rendelkezik orvosi diplomával, plusz elég a reklám a tv-ben, nem kell még itt is.
Nekem is van már tapasztalatom a Canestennel, volt mikor használt, mert olyan bajom volt, de volt olyan is, mikor a fertőzés tünetei péntek délután jelentkeztek, nálunk akkor már nincs rendelés a nőgyógyászaton, hétvégén ilyennel nem fogadnak, így elszaladtam a patikába és vettem Canestent. Ja, és nem segített, mert másfajta gombás fertőzésem volt, amire a Canesten nem hatott, így kaptam szájon át szedhető gyógyszert, ja és attól elmúlt a fertőzésem!:)
Ja, és annyit kihagytam, hogy csináltak hüvelykenet tenyésztést, aminek az eredménye a vaktában próbált Canesten kúra miatt eredménytelen lett, mivel hüvelykenet vizsgálat előtt egyáltalán nem ajánlott pont ezért semmilyen kúpot, tablettát, krémet használni a hüvelyben! Így nekem is tipp alapján ment a szájon át szedhető gombaölő, ami sokkal jobb, mint a Canesten. De szerencsére jól tippelt a doki a kezeléssel.
Szóval ennyit arról, hogy a Canesten nem árt, max. nem használ. Ja, de ha nem használ, akkor egy hüvelykenet tenyésztésre bizony nagyon is károsan hat, ugyanis ha nem jól tippel a doki, akkor elhúzódhat a kezelés, ezáltal a gyógyulás!
A Canesten combi szinte biztos hogy megoldaná problémádat, ne hidd el a "károgókat". Nekik az a véleményük, hogy " mi lenne akkor az orvosok megélhetésével, ha mindenki magát gyógyítaná Canestennel".
Nekem például nőgyógyászom ajánlotta ezt úgy 2 éve, amikor zabadságob volt és telefonon értem el, és ő mondta, hogy SEMMIFÉLE bajt, hátrányt nem okoz a Canesten, de az esetek 70%-ban segít!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!