Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszket ott lent de nem a...

Viszket ott lent de nem a hüvelyem, hanem kívül mikor "szétnyitom" és fehér nagyon száradt valami van rajta?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvastam már ilyen kérdést de mindenki gombára gyanakodott. Nekem alapból száraz a bőröm és ekcémás is vagyok. Az a fehér nem lehet hogy a fehér folyás, csak meg van száradva? Meleg is van, izzadok. Ezeket csak azért mondom el hogy tisztában legyetek vele. De a kérdésem, mitől viszkethet méggombán kívül? Ráadásul soha sehova nem járok ilyen helyekre, nem vécézek máshol, és szoktam fürdeni.
2014. júl. 15. 13:42
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

18:05

Amúgy ezt kinek írtad?

2014. júl. 15. 20:50
 22/36 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, ez nem a legjobb megoldás a te esetedben. A canesten kúp nelkul semmit nem ér, kúppal is csak kizarolag gomba eseteben. Ha irritáció okozza a tuneteidet, azt a cabesten fel fogja erősíteni. Válaszomat amit 18.05-kor irtam, a korábbi 75%- os kommentre ertettem.
2014. júl. 15. 21:34
 23/36 anonim ***** válasza:
Canesten combi kellene, a hüvelykúp lényeges hozzá. Csak együtt biztos hogy segít!
2014. júl. 16. 12:07
 24/36 anonim ***** válasza:
A canesten kombi kizárólag akkor segít, ha fertőzés, méghozzá gombás fertőzés okozta a panaszokat. Ez esetben is csak akkor, ha az adott fertozesert felelős gomba érzékeny a canesten hatoanyagara. Ha irritáció okozza a tüneteket, akkor az rosszabbodhat a gyógyszer hatására. Ha más fertőzés a probléma forrása, akkor jobb esetben csak nem használ a gyógyszer, rosszabb esetben a tüneteket elfedi (csillapítja a viszketést), de a korojozo tovább marad, krónikussá valik, felszálló fertőzést okozhat. Butaság otthon kísérletezgetni, egyszerűen semmi értelme. El kell menni a tini rendelésre, ez teljesen ingyenes, fiatalokat, gyerekeket vizsgálnak, a vizsgálat rovid, fájdalommentes, de biztos eredményt ad. Éppenséggel az orvos felirhat sokkal olcsóbb gyógyszert is, mint a canesten igy megsporolod a felesleges köröket es penzkidobast. Kesobb, ha mar biztos vagy a tünetekben könnyebb dolgod lesz. Bizonytalan esetben, első alkalommal nem szabad vaktában kísérletezni. Én a lányomnak biztos nem engednem. Anno az orvos anyám sem engedte ezt vaktában, pedig barmit felirhatott volna. Szépen bejelentett az egyikk nodoki kolléganőjenek, akihez elmentem egyedül es megkaptam a gyógyszereket.
2014. júl. 16. 15:08
 25/36 anonim ***** válasza:
43%
A Canesten combi NEM okozhat SEMMIFÉLE bajt, rosszabbodást, csak elmulaszthatja a gombádat. Nagyon valószínű hogy elmúlik tőle, mert a Canesten egy igen széles spektrumú kenőcs-kúp a gombás fertőzésekre és mégegyszer mondom hogy nem okoz semmiféle sulyosbodást orvos szerint sem!
2014. júl. 17. 08:01
 26/36 anonim ***** válasza:
Irritációt fokozhatja és nem csak ez az egyetlen gond vele. Benne van a tájékoztatóban is és Nem kell több reklam ennek a gyógyszernek, mert az a legjobb gyógymód, ami az adott korokozora van. Látatlanban mi alapján diagnosztizalsz? Az orvoslás kitanulasa sok idő, egyetemi végzettség szakvizsga. Akkor javasolj látatlanban gyógymódot, ha ezekkel rendelkezel, kulonben kuruzslás, amit csinálsz! Hozzáteszem egyetlen normális orvos sem javasol terápiát vizsgálat nelkul. A tied sem tenné, ha meg életében nem látott volna. El kell menni vizsgálatra, mert az ad biztos eredményt. Akkor is, ha ez neked nem tetszik!
2014. júl. 17. 10:59
 27/36 anonim ***** válasza:

"A Canesten combi NEM okozhat SEMMIFÉLE bajt, rosszabbodást, csak elmulaszthatja a gombádat. Nagyon valószínű hogy elmúlik tőle, mert a Canesten egy igen széles spektrumú kenőcs-kúp a gombás fertőzésekre"

Te miért nem művelődsz, mielőtt osztod itt az észt?

A Canesten csak és kizárólag gombás fertőzésre jó! De nem csak gomba okozhat hüvelyi fertőzést, csak kapásból azt mondom, hogy baktérium, trichomonas, chlamidia, stb. ezek egyikére sem jó a gombaölő! Tehát a Canesten sem. És mi honnan tudjuk, hogy a kérdezőnek pontosan milyen kórokozója van? Azt még orvos sem tudja megmondani, max. csak tippel a tünetek, illetve a vizsgálat alapján, de pontosan ő is csak hüvelykenet vizsgálata, illetve tenyésztése után tudja megmondani.

A másik meg, hogy bármilyen széles spektrumú gombaölő is a Canesten, még az sem jó az összes gombára.

Illetve honnan tudjuk, hogy a kérdezőnek egyáltalán fertőzése van és nem irritációja?

Szóval ne diagnosztizáljunk már az orvos helyett! Szerintem itt egyikünk sem rendelkezik orvosi diplomával, plusz elég a reklám a tv-ben, nem kell még itt is.

Nekem is van már tapasztalatom a Canestennel, volt mikor használt, mert olyan bajom volt, de volt olyan is, mikor a fertőzés tünetei péntek délután jelentkeztek, nálunk akkor már nincs rendelés a nőgyógyászaton, hétvégén ilyennel nem fogadnak, így elszaladtam a patikába és vettem Canestent. Ja, és nem segített, mert másfajta gombás fertőzésem volt, amire a Canesten nem hatott, így kaptam szájon át szedhető gyógyszert, ja és attól elmúlt a fertőzésem!:)

2014. júl. 17. 12:26
 28/36 anonim ***** válasza:

Ja, és annyit kihagytam, hogy csináltak hüvelykenet tenyésztést, aminek az eredménye a vaktában próbált Canesten kúra miatt eredménytelen lett, mivel hüvelykenet vizsgálat előtt egyáltalán nem ajánlott pont ezért semmilyen kúpot, tablettát, krémet használni a hüvelyben! Így nekem is tipp alapján ment a szájon át szedhető gombaölő, ami sokkal jobb, mint a Canesten. De szerencsére jól tippelt a doki a kezeléssel.

Szóval ennyit arról, hogy a Canesten nem árt, max. nem használ. Ja, de ha nem használ, akkor egy hüvelykenet tenyésztésre bizony nagyon is károsan hat, ugyanis ha nem jól tippel a doki, akkor elhúzódhat a kezelés, ezáltal a gyógyulás!

2014. júl. 17. 12:29
 29/36 anonim ***** válasza:
43%

A Canesten combi szinte biztos hogy megoldaná problémádat, ne hidd el a "károgókat". Nekik az a véleményük, hogy " mi lenne akkor az orvosok megélhetésével, ha mindenki magát gyógyítaná Canestennel".

Nekem például nőgyógyászom ajánlotta ezt úgy 2 éve, amikor zabadságob volt és telefonon értem el, és ő mondta, hogy SEMMIFÉLE bajt, hátrányt nem okoz a Canesten, de az esetek 70%-ban segít!!!

2014. júl. 18. 08:16
 30/36 anonim ***** válasza:
zabadságob=szabadságon
2014. júl. 18. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!