Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap kipróbáltam valamit...

Tegnap kipróbáltam valamit amit már nagyon nagyon régen ki szerettem volna, de most. Ez mitöl lehet? Mit csináljak? Ha elmegyek orvoshoz rá kérdez hogy mit csináltam?

Figyelt kérdés
Szóval azóta a puncim körül piros és viszket.. nem csúnyán piros csak olyan halvány piros de nagyon viszket és megőrülök tőle. Nem merek róla senkivel sem beszélni és félek h ha elmegyek orvoshoz akkor rákérdez :(

2014. jún. 21. 21:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Megmondod milyen kutyád van ? "tacsika ?
2014. jún. 21. 21:25
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha ez nem kamu kérdés, akkor tényleg nagyon fontos lenne, hogy elmenj orvoshoz, nehogy valami komolyabb következménnyel járó szövődményed legyen egy kezeletlen fertőzésből.

Érthető, hogy nyilván nem akarod elmondani az orvosnak az igazságot arról, hogy mi történt (ha ez igaz), de anélkül is látja, hogy valami fertőzést szedtél össze, és tud rá valami gyógyszert adni.

Maximum kitalálsz valamit, pl. hogy melegvízű fürdőben voltál, és utána lettek ilyen tüneteid, vagy bármi ilyesmi.

Ez még mindig sokkal jobb, mintha kezeletlen fertőzésed van, mert a "de nagyon viszket és megőrülök tőle" az sajnos egyértelműen erre utal.

2014. jún. 21. 21:30
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azt, hogy nem mostál kezet mielőtt magadhoz nyúltál, vagy bármit...
2014. jún. 21. 21:32
 24/28 anonim ***** válasza:
26%

Azt nem értem, hogy miért nem törlik már ezt a kérdést.

Ocsmány, undorító féreg vagy!

2014. jún. 21. 21:43
 25/28 anonim ***** válasza:
90%

Mert attól még, hogy itt a többség számára gusztustalan az a kérdés, amit feltett, még segítségre van szüksége.

Én úgy tudom, hogy meglepően sok nő kipróbálja ezt az életének egy pontján. Nem nagyon nagy %-okra kell gondolni, de nem is nulla egész valahány tized.

Kérdező, én úgy tudom, hogy a kutyának a micsodája elég tiszta, mert van az a zsák, amiben tartja. Én nemigen hiszem, hogy fertőzést kaptál volna, viszont létezik a kutya nedveire való allergia.

Néhány napon belül mindenképpen menj el szerintem orvoshoz, még akkor is, ha csökkennek a tüneteid, és hazudj valamit.

2014. jún. 22. 10:04
 26/28 A kérdező kommentje:
Szerencsére már tegnap elmult :)
2014. jún. 23. 10:58
 27/28 Linda1210 válasza:
..mesélj...milyen volt??
2014. aug. 17. 19:57
 28/28 anonim ***** válasza:

Én is hüledeztem amikor megláttam néhány " filmben ".

Persze hol máshol, " olyan oldalon "...

Nem gondolom hogy kamu lenne a kérdés. recept nélkül kapható hüvelykúp, vagy tabletta. Ha nem múlik ( múlt volna el ) akkor doki.

2015. máj. 5. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!