Tegnap kipróbáltam valamit amit már nagyon nagyon régen ki szerettem volna, de most. Ez mitöl lehet? Mit csináljak? Ha elmegyek orvoshoz rá kérdez hogy mit csináltam?
Figyelt kérdés
Szóval azóta a puncim körül piros és viszket.. nem csúnyán piros csak olyan halvány piros de nagyon viszket és megőrülök tőle. Nem merek róla senkivel sem beszélni és félek h ha elmegyek orvoshoz akkor rákérdez :(2014. jún. 21. 21:01
11/28 A kérdező kommentje:
tudtam h rögtön ilyeneket fogtok irni ezért nem is akartam leirni és nem okoztam neki semmit mert szerintem sőt teljesen biztos vagyok benne h ő is élvezte :P de szerintem haggyuk inkább itt sem lehet feltenni 1 kérdést sem mert rögtön jönnek azok az emberek akik csak arra várnak hogy kötöszködjenek másokkal
2014. jún. 21. 21:14
12/28 anonim válasza:
Hogy művelhet ilyet valaki a kutyájával? Menj el orvoshoz, tud kezelni, de a kutyával és más állattal ne csináld soha többé.
13/28 anonim válasza:
Az állatokkal szexelést büntetik, ha nem tudnád...
14/28 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy élvezte? Mondta neked?
15/28 anonim válasza:
Nem büntetik, csak az állatkínzást sajnos. A kutya nem tudja megítélni mi a helyes, szóval nem kéne erre használni.
16/28 A kérdező kommentje:
haggyatok békén kezdte az egészet, ő mászott rám nem én "csináltam" többet nem is irok ide mert tudtam h ennyi...
2014. jún. 21. 21:18
17/28 OMG! válasza:
Nem szeretnélek leszólni, megbántani vagy ilyesmi. De minden hátsó szándék nélkül megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? :O A kutya minden szart a szájába vesz, szó szerint és nem tudom mi vitt erre téged, de előbb kicsit át kellett volna gondolnod a következményeket. Lehet kaptál valami fertőzést. És az orvos is csak úgy tud segíteni, ha elmondasz neki mindent. :)
18/28 anonim válasza:
Ő kezdte? A kutyának csak ösztönei vannak... Te meg szépen megerőszakoltad. Jó hogy nem még ráfogod az egészet. Orvoshoz hiába mész, a súlyos agyhiányt nem tudják gyógyítani.
19/28 anonim válasza:
Igen, valószínű valami fertőzés lehet, muszáj elmondanod orvosnak, mert ha a hüvelyedbe, petevezetékedbe is eljut, és meddővé is válhatsz.
Ha nem állítottad le a blökit, viseld a következményeit, és mondd el a dokinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!