Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap kipróbáltam valamit...

Tegnap kipróbáltam valamit amit már nagyon nagyon régen ki szerettem volna, de most. Ez mitöl lehet? Mit csináljak? Ha elmegyek orvoshoz rá kérdez hogy mit csináltam?

Figyelt kérdés
Szóval azóta a puncim körül piros és viszket.. nem csúnyán piros csak olyan halvány piros de nagyon viszket és megőrülök tőle. Nem merek róla senkivel sem beszélni és félek h ha elmegyek orvoshoz akkor rákérdez :(

2014. jún. 21. 21:01
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
tudtam h rögtön ilyeneket fogtok irni ezért nem is akartam leirni és nem okoztam neki semmit mert szerintem sőt teljesen biztos vagyok benne h ő is élvezte :P de szerintem haggyuk inkább itt sem lehet feltenni 1 kérdést sem mert rögtön jönnek azok az emberek akik csak arra várnak hogy kötöszködjenek másokkal
2014. jún. 21. 21:14
 12/28 anonim ***** válasza:
49%
Hogy művelhet ilyet valaki a kutyájával? Menj el orvoshoz, tud kezelni, de a kutyával és más állattal ne csináld soha többé.
2014. jún. 21. 21:14
 13/28 anonim ***** válasza:
28%
Az állatokkal szexelést büntetik, ha nem tudnád...
2014. jún. 21. 21:16
 14/28 anonim ***** válasza:
70%
Honnan tudod, hogy élvezte? Mondta neked?
2014. jún. 21. 21:16
 15/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem büntetik, csak az állatkínzást sajnos. A kutya nem tudja megítélni mi a helyes, szóval nem kéne erre használni.
2014. jún. 21. 21:18
 16/28 A kérdező kommentje:
haggyatok békén kezdte az egészet, ő mászott rám nem én "csináltam" többet nem is irok ide mert tudtam h ennyi...
 17/28 OMG! válasza:
100%
Nem szeretnélek leszólni, megbántani vagy ilyesmi. De minden hátsó szándék nélkül megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? :O A kutya minden szart a szájába vesz, szó szerint és nem tudom mi vitt erre téged, de előbb kicsit át kellett volna gondolnod a következményeket. Lehet kaptál valami fertőzést. És az orvos is csak úgy tud segíteni, ha elmondasz neki mindent. :)
 18/28 anonim ***** válasza:
17%
Ő kezdte? A kutyának csak ösztönei vannak... Te meg szépen megerőszakoltad. Jó hogy nem még ráfogod az egészet. Orvoshoz hiába mész, a súlyos agyhiányt nem tudják gyógyítani.
2014. jún. 21. 21:20
 19/28 anonim válasza:
94%

Igen, valószínű valami fertőzés lehet, muszáj elmondanod orvosnak, mert ha a hüvelyedbe, petevezetékedbe is eljut, és meddővé is válhatsz.

Ha nem állítottad le a blökit, viseld a következményeit, és mondd el a dokinak.

2014. jún. 21. 21:21
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem értem.
2014. jún. 21. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!