Tegnap kipróbáltam valamit amit már nagyon nagyon régen ki szerettem volna, de most. Ez mitöl lehet? Mit csináljak? Ha elmegyek orvoshoz rá kérdez hogy mit csináltam?
Figyelt kérdés
Szóval azóta a puncim körül piros és viszket.. nem csúnyán piros csak olyan halvány piros de nagyon viszket és megőrülök tőle. Nem merek róla senkivel sem beszélni és félek h ha elmegyek orvoshoz akkor rákérdez :(2014. jún. 21. 21:01
1/28 anonim válasza:
és akkor végülis mit is próbáltál ki?
3/28 anonim válasza:
Ha megírnád így ismeretlenül és névtelenül, hogy mit csináltál, akkor talán könnyebb lenne tanácsot adni.
4/28 A kérdező kommentje:
de ha leirom akkor jönnek a fújoló le r*b*ncozó piszkálódó emberek akik piszkálni fognak :(
2014. jún. 21. 21:06
5/28 anonim válasza:
Így meg honnan tudjuk, hogy mi bajod van?
6/28 anonim válasza:
de ha nem írod le, akkor nem tudunk segíteni...
7/28 anonim válasza:
írd már le, majd mennek a kommentek, és??? kit érdekel, miért vannak ezek szombat este otthon, abba gondolj bele, és jobb kedved lesz (nekem vizsgaidőszakom van:D)
a halvány piros egyébként a rózsaszín, just for the record.
8/28 A kérdező kommentje:
jó... egy kutyussal csináltam.. remélem most örültök h szétszedhettek :( tegnap este óta tart és nagyon nagyon nagyon zavar :(
2014. jún. 21. 21:10
9/28 anonim válasza:
Inkább egy jó pszichológusra lenne szükséged. Remélem a blökinek nem okoztál semmi maradandó károsodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!