Szoláriumozás után fehér foltok lettek rajtam. Régen is jártam szoláriumba, de még soha nem volt ilyen problémám. Ami újat kipróbáltam, hogy krém helyett, testápolót használtam néha, attól van ez? Nizoral-samponnal kenegetem. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 16:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem a Nizoral jó lesz, valószínűleg bőrgomba. Ha nem múlik, akkor keress fel egy orvost.
Ja és addig hanyagold a szolit és a napot, mert ha tényleg gomba, akkor fél évig láthatod a nyomait, ha ránapozol.
2/3 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen foltjaim, régen naptól jött ki, most szolizok, és szoli után nekem is jobban látszik, majd egész elhalványul... volt, hogy jobban látszódott, ez változó, utánakerestem a neten mi lehet ez, napgomba vagy pigmenthiány... nem tudom :S
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát nem tudom,az az érdekes,hogy régen is szoliztam és soha nem volt ilyen problémám. Nem tudom mitől jöhetett ki. Mondjuk már alig látszik egy kicsit a karomon, de jó lenne még szolizni az idén!
2013. máj. 27. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!