Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A bőrőm kb. olyan fehér, mint...

A bőrőm kb. olyan fehér, mint a legvilágosabb AVON púder, az Ideal Flawless. Ez nagyon fehérnek számít? :DDD

Figyelt kérdés

Vagyis ilyesmi:

[link]

Amúgy annyira nagyon fehérnek nem tűnik élőben, de szerintetek ez már a nagyon világos kategória?

2013. máj. 25. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Jup.
2013. máj. 25. 18:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Bővebben?
2013. máj. 25. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Világosnak világos, de nem nagyon.

Ez a púder nekem sötét lenne és nálam fehérebb bőrű lányt is láttam már.

2013. máj. 25. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem számít fehérnek.

Nekem ez a púder van: [link]

Még ez is sokkal sötétebb a bőrömnél, nagyon elüt, pedig nekem sincs hófehér bőröm, csak nagyon világos.

2013. máj. 25. 18:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Vaó.

Mondjuk én is láttam nálam sokkal fehérebbeket, meg én se tartom magamat olyan rettenetes fehérnek, de ha az osztálytársaim magukat összehasonlítva velem... csssssz... megállapították, hogy szinte hulla vagyok.

2013. máj. 25. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Én még ha ezeket összekeverném hintőporral akkor is sötét lenne a bőrömhöz..:D De én imádom, hogy "hullafehér" vagyok*-*
2013. máj. 26. 12:09
 7/8 A kérdező kommentje:
óó, de jó neked utolsó :D
2013. máj. 26. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy normál szín. Nem világos. Én is sokkal fehérebb vagyok de örülök is neki.
2013. máj. 26. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!