Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem megy nem tudom elfelejteni az exem bárhogy is probálom kiprobáltam már mindent de egyszerűen nem tudom elfeledni. Mit tegyek még?
Figyelt kérdés
Önyilkos akarok lenni,vágdossom magam mindig szomorú vagyok már hónapok óta.2014. jún. 18. 22:24
2/17 A kérdező kommentje:
Hát figyeltem a barátaimra eltereltem a figyelmemet róla de az se sikerült.
2014. jún. 18. 22:26
3/17 anonim válasza:
majd jön valaki más aki elfeledteti.hidd el nem erdemes ilyen miatt megölnöd magad ,mások is szakitanak.azert is mutasd meg hogy te erős vagy es boldog vagy nelküle.
4/17 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz mert majdnem mindennap összefutok vele és akkor folyton néz.
2014. jún. 18. 22:27
6/17 A kérdező kommentje:
15 leszek és lány.
2014. jún. 18. 22:28
7/17 anonim válasza:
Ha vagdosod magad, akkor ott már nem az exed a probléma... Fordulj szakemberhez, pszichológushoz vagy háziorvoshoz.
Beszéltél már másnak az öngyilkosságról? Tudják rólad, hogy ezzel vagdalózol?
8/17 A kérdező kommentje:
Igen tudják és nem csak az exem van hanem most veszítettem el a mamámat örökre és ez miatt is padlón vagyok.
2014. jún. 18. 22:30
9/17 anonim válasza:
Ó,tudom,h ez rossz,de sok ilyen lesz még:D aztán majd jön olyan is,akivel működni fog. Sajnos ilyen az élet,egyszer fent,egyszer lent. Ilyenkor tudni kell,h a szomorúság elfog múlni,akármilyen rossz is. Inkább keress valami hobbit,és hallgass a barátaidra. Ezt a vagdosást és szuicid hajlamokat meg verd ki a fejedből,nem jó az.
Ha mindig látod az nehezíti a továbblépést,de menni fog. Csak ne az önsajnálatra fókuszálj.
10/17 anonim válasza:
Uhh az meredek. Keress egy másik pasit az a legjobb gyógyszer. A szádat pedig úgy állítsd be hogy a két széle mindig fől felé görbüljön. Ha nem edzel kezd el és hallgass jó zenéket és nézz vidám filmeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!