Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem megy nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem megy nem tudom elfelejteni az exem bárhogy is probálom kiprobáltam már mindent de egyszerűen nem tudom elfeledni. Mit tegyek még?

Figyelt kérdés
Önyilkos akarok lenni,vágdossom magam mindig szomorú vagyok már hónapok óta.
2014. jún. 18. 22:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, attól, hogy vagdosod magad jobb lesz bármi is? Vagy ha öngyilkosságot követsz el? Még csak esélyt sem adsz magadnak. Nézz előre, hidd el húsz év múlva már emlékezni sem fogsz rá, vagy ha emlékszel is jót mosolyogsz rajta. Majd lesz más srác, aki boldoggá tesz, de hidd el egy sem ér annyit, hogy szenvedj miatta. Most nehéz ezt elhinni, de ezen mindenki túlesik egyszer-kétszer. Mégha úgy érzed, hogy a te fájdalmad nagyobb is. :)
2014. jún. 18. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:
minden jobb lesz veled egy idos vagyok es ot honap utan dobtak ki es ebben a honapban 4 embert vesztettem el.csalodtam de nem leszek sneki miatt öngyilkos mert meg se erdemlik hogy lassak h szomoru vagyok.
2014. jún. 18. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:

# 8:

Akkor jó. Igazából azért kérdeztem, mert ha valóban elmondtad már másnak, akkor nagyobb annak a valószínűsége, hogy nem fogod megtenni, csak a figyelmet akarod magadra felhívni. Ettől függetlenül menjél el orvoshoz kérlek.

2014. jún. 18. 22:49
 14/17 A kérdező kommentje:
De elmondtam másnak és készülök megtenni és nem azért mert fel akarom hívni magamra a figyelmet.És nem megyek orvoshoz mert nem akarok.
2014. jún. 18. 22:51
 15/17 anonim ***** válasza:
aki valójában készül megtenni nem ide irja ki hanem megteszi.ez figyelemfelhívás.nem igaz h nincs olyan ember aki ugyan ilyen depis lenne ha te nem lennel.legalabb ertuk elj.vagy valami...ne csak magadaat nezd.hameg nem sikerül elvisz a mentő oszt beraknak a pszichiatriara ott meg megbolondulsz...tapasztalat...
2014. jún. 18. 22:55
 16/17 anonim ***** válasza:

# 14:

Amikor anno én megpróbáltam többször is, senkinek nem szóltam és azóta sem tudja senki, hogy nem sikerült. Valóban gondolj a szeretteidre. Engem mostanában az tart életben, hogy eszembe jut, mit szólnának a szüleim ahhoz, ha megtenném...

Egy hülye csávó miatt meg nem érdemes magadban kárt tenni. Gondolj bele, hogy 10 év múlva, amikor már boldog házasságban fogsz élni, mit fogsz érezni, ha visszagondolsz arra, hogy most milyen butaságokat csinálsz/mondasz?

Ha romlana a helyzet, mégis megpróbálnék orvoshoz menni. Úgy fogd fel, mint amikor lázas vagy és beveszel egy lázcsillapítót. Hasonló az eredmény.

2014. jún. 18. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt tedd, hogy maradj életben, hogy megismerkedhess a jövőbeni férjeddel. És ne vagdosd a karod, mert én szóba sem állnék egy vagdosott karú nővel.

Azzal, hogy elteszed magad láb alól, valaki másnak az életét is tönkreteszed és a jövőbeni gyerekeid nem születhetnek meg.

Az hogy itt tartasz, a szüleid hanyagsága is. Túl dramatikusan fogsz fel dolgokat. El kell engedned. Ha fontos lennél neki, ott lennél mellette.

De nyilvánvalóan lesz.ja hogy mi van veled. Akkor megéri?

2014. jún. 19. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!