Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem megy nem tudom elfelejteni az exem bárhogy is probálom kiprobáltam már mindent de egyszerűen nem tudom elfeledni. Mit tegyek még?
# 8:
Akkor jó. Igazából azért kérdeztem, mert ha valóban elmondtad már másnak, akkor nagyobb annak a valószínűsége, hogy nem fogod megtenni, csak a figyelmet akarod magadra felhívni. Ettől függetlenül menjél el orvoshoz kérlek.
# 14:
Amikor anno én megpróbáltam többször is, senkinek nem szóltam és azóta sem tudja senki, hogy nem sikerült. Valóban gondolj a szeretteidre. Engem mostanában az tart életben, hogy eszembe jut, mit szólnának a szüleim ahhoz, ha megtenném...
Egy hülye csávó miatt meg nem érdemes magadban kárt tenni. Gondolj bele, hogy 10 év múlva, amikor már boldog házasságban fogsz élni, mit fogsz érezni, ha visszagondolsz arra, hogy most milyen butaságokat csinálsz/mondasz?
Ha romlana a helyzet, mégis megpróbálnék orvoshoz menni. Úgy fogd fel, mint amikor lázas vagy és beveszel egy lázcsillapítót. Hasonló az eredmény.
Azt tedd, hogy maradj életben, hogy megismerkedhess a jövőbeni férjeddel. És ne vagdosd a karod, mert én szóba sem állnék egy vagdosott karú nővel.
Azzal, hogy elteszed magad láb alól, valaki másnak az életét is tönkreteszed és a jövőbeni gyerekeid nem születhetnek meg.
Az hogy itt tartasz, a szüleid hanyagsága is. Túl dramatikusan fogsz fel dolgokat. El kell engedned. Ha fontos lennél neki, ott lennél mellette.
De nyilvánvalóan lesz.ja hogy mi van veled. Akkor megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!