Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan csináljam hogy ne...

Hogyan csináljam hogy ne sértsem fel? 14L

Figyelt kérdés
A nemi szervemet mikor borotvalom allandoan verzik pontokban vagyis felsertem. Mar mondtak hogy bo habbal ez meg volt, az uj eles borotva is pipa. Akkor mit csinaljak? Ertelmes valaszokat!:) hogy ne vagjam meg magam??
2014. máj. 2. 11:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, akinek érzékeny a bőre, az bizony gyakran megvágja. Sajnos ez ilyen. NE próbálkozz tusfürdővel (az nagyon keményen árt az intim területeidnek), inkább intim mosakodóval vagy intim területre kifejlesztett borotvahabbal csináld. Fontos, hogy csússzon. Nagyon óvatosan, a szőrnövekedés ellenében borotváld, úgy, hogy a bőrt a kezeddel simára kihúzod. És kicsi mozdulatokat tegyél. Ennél sokkal többet nem tudsz tenni, ha érzékeny a bőröd. Utána sima vízzel alaposan mosd le, nem kell rá testápoló, se semmi hasonló!
2014. máj. 2. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja és persze a legjobb, ha ezekkel a kis eldobható két- vagy hárompengés borotvákkal próbálkozol, azokkal olyan nagyot nem tudsz magadba vágni. A barátod pedig garantáltan nem fogja érezni, ilyen kis sérülések után nem képződik semmiféle érezhető var, csak neked fáj.
2014. máj. 2. 11:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget!:)
2014. máj. 2. 11:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az eldobható borotvák igen szarok, még a Gilette is. Vegyél egy normális cserélhető fejes férfi borotvát.
2014. máj. 2. 12:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Azzal könnyebben megsérti magát. Nekem volt olyanom is. Az én tapasztalataim szerint az eldobható a legjobb, arról nem beszélve, hogy enyhén szólva nem higiénikus 1-2 alkalomnál többször intimborotválni ugyanazzal a borotvafejjel.
2014. máj. 2. 12:32
 16/20 savanyújóska ***** válasza:
Illetve irritáción segít az aftershave (nem röhög), vagy bármilyen alkoholos cucc, eléggé fog csípni, viszont utána nem pirul, húz, etc. A megvágással kapcsolatban nem tudok érdemben nyilatkozni, de ott már le is írták a lényeget, ahogy látom. (Illetve kisebb sebeket szerintem az aftershave is összehúz, a szaga meg fürdéssel lejön.)
2014. máj. 2. 13:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Es meg egy mentootlet: miért nem gyantaztatsz?!

Ez meg senkinek nem jutott eszébe?!

2014. máj. 2. 13:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek olyan gyenge az a szőr, hogy bírjon gyantáztatni. Nekem a bőrömmel együtt szakadna le, olyan erős a szőröm :(
2014. máj. 2. 13:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Szőrtelenítő krém? Nem jutsz mindhova el vele, a has alatti sima részen nyugodtan használhatod, én csak ott szoktam megvágni magam, alúl nem.
2014. máj. 2. 19:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha profi kozmetikus csinálja mindent leszed, sokkal tartósabb es nem is fáj annyira. Es igen, az erős szort is kiszedi.
2014. máj. 2. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!