Első alkalommal mivel csináljam az intim szőrtelenítést?
Még soha nem volt szőrtelenítve, epilátorral szoktam a bikinivonalat, meg le szoktam vágni rövidre, de nem akarok szőrt.
A borotvától azért félek mert szúrna utána, a gyantától meg a fájdalom miatt.
Nem tudom mennyire bírom a fájdalmat, a lábamat nem is érzem gyantázásnál se, a kezem epilátorral fájt először, de azóta nem, meg rájöttem hogy nem szabad melegben mert akkor jobban fáj.
Mitől terjed ki a szőr combra?
Teljesen abban a hitben vagyok hogy a borotvától, de azért meg akarok róla győződni.
Csak akkor fogod tudni, hogy túlságosan fáj-e neked, ha kipróbálod. Egyébként én borotvával csinálnám(om), de ez egyéni ízlés kérdése!
A szőr pedig attól terjed ki a combra, ha ilyen a genetikád. Sajna, nálam egészen durva a szőrzet nő létemre (combon, fenéken, lábon, mindenhol), kölyökkoromtól kezdve kénytelen vagyok karbantartani, pedig nincs hormonproblémám. Anyukámé is ilyen.
Az nem zavar hogy egészségtelen. Nem abba fogok belehalni, ha meg beteg leszek tőle, akkor elég peches vagyok. :D
De azért köszönöm a figyelmeztetést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!