Még nem vesztettem el a szüzességem és még kicsit régebben a barátnőm mesélte hogy amíg el nem veszted nem használhatsz tampont. Ez igaz? Mert már használtam kétszer is, az első alkalommal nem lett semmi baj de a másodiknál már igen.
A patikában lehet kapni ún. szűz tampont, kifejezetten szüzeknek. Esetleg az OB minit (Silk Touch-os legyen, azt könnyebb feltenni) is kipróbálhatod, de ha nem megy fel rendesen, akkor hagyd a fenébe.
Én anno szüzen is használtam tampont, akkor még nem voltak ennyire simák, jóval nehezebb volt a felhelyezésük. Nálam nem okoztak extra vérzést, vagy ilyesmit. Ha 1-2 napon belül nem múlik el a vérzésed, menj el nőgyógyászhoz, mert akkor más a gond. És igyál sok vizet, ha ilyen erős a vérzésed. 26N
A tampotol nem veszitheted el a szuzesseged' Ez csak egy tevhit. Hasznalhatsz nyugodtan':)
En is hasznalok. Es nem volt semmi gond.
Lehet, hogy normallal kezdted es minivel kellett volna! Hany eves vagy?
lehet szűzként is tampont használni, a vérzésed nem ettől sok
nekem 10 évesen jött meg először, 17 évesen veszítettem el a szüzességem, természetesen használtam tampont addig is
a következő dolgok miatt fájhatott a feltétel: nem volt elég nedves a hüvelyed, ferdén próbáltad felrakni, nagyon rágörcsöltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!