Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan csináljam hogy ne...

Hogyan csináljam hogy ne sértsem fel? 14L

Figyelt kérdés
A nemi szervemet mikor borotvalom allandoan verzik pontokban vagyis felsertem. Mar mondtak hogy bo habbal ez meg volt, az uj eles borotva is pipa. Akkor mit csinaljak? Ertelmes valaszokat!:) hogy ne vagjam meg magam??
2014. máj. 2. 11:26
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Pont az új és éles borotva vág a legjobban és azzal fogod a legkönnyebben megvágni magad. Borotva habbal ha bekened, és óvatosan borotválod akkor nem nagyon lehet gond. Egyébként mennyire vágod meg magad? Ha csak egy picit az nem gond, csak fertőtlenítsd le utána.
2014. máj. 2. 11:33
 2/20 anonim ***** válasza:
ha csak pontokban vérzik akkor nem elvégod hanme mondjuk be van kicsit gyulladva és ahogy átmész a borotvával akkor vérzik picit mert a kis sebet leszedi.
2014. máj. 2. 11:34
 3/20 A kérdező kommentje:
Mikor hogy. Van amikor csak egy helyen de nagyon sok kis suru pontban. Tusfurdovel nem tudok ugyanolyan hatast elerni mint a borotvahabbal?
2014. máj. 2. 11:36
 4/20 anonim ***** válasza:
Ne borotváld (olyan gyakran)
2014. máj. 2. 11:36
 5/20 A kérdező kommentje:

2.valaszolo tudoj ellene valamit tenni?:)

es tudok valamit csinalni hogy utana ne legyen varas?

2014. máj. 2. 11:37
 6/20 anonim válasza:
Amúgy milyen időközönként borotválod?
2014. máj. 2. 11:40
 7/20 A kérdező kommentje:
Hetente egyszer,ketszer. De inkabb egyszer.
2014. máj. 2. 11:41
 8/20 anonim válasza:
Ha nincs barátod aki miatt borotválnod kellene, akkor szerintem elég lenne 2 hetente is.
2014. máj. 2. 11:45
 9/20 anonim ***** válasza:

Miért kell borotválni 14 évesen? Szedd le azt a részt, ami kilóg a bugyiból, és ennyi. Felesleges macera ilyen korban, csak a szenvedés van vele.

Vagy ha már mindenképp borotválni akarod, ne szőrnövéssel ellentétesen, hanem megegyezően. De persze akkor sosem lesz teljesen sima.

2014. máj. 2. 11:46
 10/20 A kérdező kommentje:

De van baratom.:/// Es ha simara akkarom akkor felsertem. Ha pedig felsertem akkor o is erzi majd hogy varas..ha viszontnem borotvalom le rendesen azt is.

Valakinek volt mar hasonlo?

2014. máj. 2. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!