Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Titeket elvitt az Anyukátok...

Titeket elvitt az Anyukátok nőgyógyászhoz, illetve forszírozta-e?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, nem volt még barátom. Tudjam be annak Anyukám hozzáállását, hogy tájékozatlan a szűrővizsgálatokkal kapcsolatban, és azt hiszi csak akkor kell nőgyógyászhoz menni, ha már közösül az ember, vagy egyszerűen hanyag? Ugyanis, soha nem mondta, hogy pl na most 20 éves lettél, a jövő héten elviszlek a saját nőgyógyászomhoz, és megvizsgál. Tudom sokaknál ez spontán megtörténik, mert már 16 évesen kell fogalmazásgátlót íratni, na de a többieknél, hogy volt?

Persze én 23 évesen már elmentem magam, ő nem is tud róla. Nem tudom, ha méhnyakrákban elpatkolnék mit szólna.

2014. jan. 19. 09:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
43%

"15 évesen minek voltál nőgyógyásznál? Kiváncsiság?"

Millio oka lehet a kivancsisagon kivul, ami konkretan ertelmetlen... Az en hugom pl mar 13 evesen volt, mert iszonyat erossegu gorcsokkel es nagyon eros verzessel jart a menstruacioja. Igen, o peldaul orvosi utasitasra hormonokkal tomte magat, hogy ne hianyozzon egy hetig az iskolabol es ne kelljen hozza mentot hivni....

2014. jan. 19. 18:41
 22/22 anonim ***** válasza:

78%

milyen prüdériáról beszélsz??

2014. jan. 20. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!