Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen esetekben, illetve...

Milyen esetekben, illetve hány évesen kell először nőgyógyászhoz fordulni?

Figyelt kérdés
Ja,és ti mi alapján választjátok ki,hogy a nődokitok férfi vagy nő legyen?
2014. jan. 18. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:

A szexuális élet megkezdése után évente, vagy pedig kb 20-21 éves kortól évente illik szűrésre menni. Egyébként pedig bármikor, amikor fogamzásgátlással kapcsolatos megbeszélnivalód vagy akármilyen problémád van, pl szokatlan vérzés, szokatlan folyás, fájdalom, bármi.

Az empátia és a hozzáértés pedig nemtől független. Olyan nőgyógyászt érdemes választani, akiről jókat mondanak, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő. Persze, ha neked kifejezett vágyad van arra, hogy férfi vagy nő legyen, válassz olyan neműt. De az én tapasztalataim szerint nem érdemes, nekem az első és az utolsó nőgyógyászom volt életemben a legjobb (mindkettejük férfi), a köztük lévők között nők is voltak, de nem éreztem semmilyen lényeges különbséget a javukra.

2014. jan. 18. 13:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem,Köszönöm!

Egyébként én ettől még messze vagyok,mert csak 15 éves vagyok,csak érdekelt ez,hogy erről mit gondolnak más nők:)

2014. jan. 18. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Lesz, aki kifejezetten csak a nőket javasolja, merthogy férfiak előtt levetkőzni "ciki", nekem pedig ugye a fentiek szerint a férfiak váltak be általában jobban, szerintem ne hallgass senkire, rám se, csak a saját érzésedre. Meg az ismerősök ajánlásaira, általában az mond el a legtöbbet egy nőgyógyászról.
2014. jan. 18. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyan orvoshoz menj nemtől függetlenül, akit egy személyes ismerősöd ajánl, akiről tudod, hogy Neked a legjobbat akarja! Egyébként ha baj van, akkor kortól függetlenül el kell menni.
2014. jan. 18. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Abban a kérdésben, hogy kihez menj, tényleg csak a személyes ismerőseid véleményére hallgass, mert mindkét nemnél lehet jó orvos, és rossz orvos is! Akiről több jót hallasz ahhoz menj!
2014. jan. 18. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
ha elkezdesz élni nemi élete akkor már minden évben kötelező eljárni rákszűrésre a hpv vírus miatt ami szexuális úton terjed ami méhnyakrákot is okozhat...nem árt vele vigyázni,légy okos vigyázz az egészségedre
2014. febr. 9. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!