Milyen esetekben, illetve hány évesen kell először nőgyógyászhoz fordulni?
A szexuális élet megkezdése után évente, vagy pedig kb 20-21 éves kortól évente illik szűrésre menni. Egyébként pedig bármikor, amikor fogamzásgátlással kapcsolatos megbeszélnivalód vagy akármilyen problémád van, pl szokatlan vérzés, szokatlan folyás, fájdalom, bármi.
Az empátia és a hozzáértés pedig nemtől független. Olyan nőgyógyászt érdemes választani, akiről jókat mondanak, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő. Persze, ha neked kifejezett vágyad van arra, hogy férfi vagy nő legyen, válassz olyan neműt. De az én tapasztalataim szerint nem érdemes, nekem az első és az utolsó nőgyógyászom volt életemben a legjobb (mindkettejük férfi), a köztük lévők között nők is voltak, de nem éreztem semmilyen lényeges különbséget a javukra.
Értem,Köszönöm!
Egyébként én ettől még messze vagyok,mert csak 15 éves vagyok,csak érdekelt ez,hogy erről mit gondolnak más nők:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!