Szőrös nemiszervű nők! Ti leborotváljátok a szőrt mielőtt nőgyógyászhoz mentek?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert én még eddig mindig szőrösen mentem nőgyógyászhoz, de az egyik barátnőm szerint le kell borotválni, mert az jobb a dokinak.
Szerintetek?
2014. jan. 18. 18:50
3/29 anonim válasza:
Na a dokit pont nem ez érdekli! Én nem borotválok csak kicsire vágom. A doki miatt sem fogom!
4/29 anonim válasza:
Szerintem se az érdekli.Ti hány évesek vagytok?22L
6/29 anonim válasza:
Miért borotválnám? Én nem szeretem ha csupi, a párom se mert kislányos. Akkor?
7/29 anonim válasza:
A dokit magasról nem érdekli, hogy le van-e borotválva vagy sem. Én általában le szoktam borotválni, de már mentem dokihoz kis borostával, nem érdekelte.
8/29 anonim válasza:
Eszembe nem jutna a doki kedvéért leborotválni. Amúgy sem a külsejét vizsgálja, hanem belül, neki aztán tök mindegy lehet, hogy néz ki.
9/29 anonim válasza:
A doki miatt nem kell! Hülyeséget mondott a barátnőd! Csak a tisztálkodás fontos!
10/29 anonim válasza:
Egyszer voltam dokinál, aki a vizsgálatom után elmesélte, hogy bizonyos fertőzések felerősödhetnek a borotválás miatt is, aztán rákérdezett, hogy amúgy bocsánatot kér, de annyira nem figyelte, rám ez egyáltalán vonatkozik? :D
Tökre nem ezt nézik. Még el is viccelődött azon, hogy valaki előre bocsánatot kér, amiért nem borotválkozott mielőtt jött, ő meg tökre nem érti miért, hiszen őt ez nem érdekli. Szerintem ezzel minden nőgyógyász így van. Ha az alap higiénia megvan, akkor egy kis szőr senkit nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!