Szőrös nemiszervű nők! Ti leborotváljátok a szőrt mielőtt nőgyógyászhoz mentek?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert én még eddig mindig szőrösen mentem nőgyógyászhoz, de az egyik barátnőm szerint le kell borotválni, mert az jobb a dokinak.
Szerintetek?
2014. jan. 18. 18:50
11/29 anonim válasza:
Van orvos, aki be is szól durván a borotváltnak, hogy peepshow-ba készült kedvesem?.
13/29 anonim válasza:
én is le szoktam borotválni,nem tudom nekem így kényelmesebb,sztem ez miatt ne aggódj mit gondol rólad ha nem borotválod le.
14/29 anonim válasza:
Nem szoktam a doki miatt. Egyébként egy nőgyógyász sem javasolja a borotválást .
15/29 anonim válasza:
a szőr, pont, hogy védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben
nem borotválnám ilyenek miatt
16/29 anonim válasza:
Igénytelen akinek nincs leborotválva, vagy legalábbis "megnyírva".
17/29 anonim válasza:
Az, hogy mennyire szőrös, az diagnosztikai értékű, tehát, ha elrejtesz egy tünetet, az semmiképp sem jó a dokinak, már ha amiatt van ott, hogy a (esetleges) betegségedet kiderítse.
18/29 anonim válasza:
pontosítom: diagnosztikai értékű is lehet, mert vannak olyan betegségek, amik miatt megváltozik a szőrzet mennyisége.
19/29 anonim válasza:
Utolsóval teljesen egyetértek.
20/29 Manó11 válasza:
én sem szoktam borotválni,nem csak ha dokihoz megyek. soha. az Isten oda teremtette,akkor legyen ott )):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!