Titeket elvitt az Anyukátok nőgyógyászhoz, illetve forszírozta-e?
25 éves vagyok, nem volt még barátom. Tudjam be annak Anyukám hozzáállását, hogy tájékozatlan a szűrővizsgálatokkal kapcsolatban, és azt hiszi csak akkor kell nőgyógyászhoz menni, ha már közösül az ember, vagy egyszerűen hanyag? Ugyanis, soha nem mondta, hogy pl na most 20 éves lettél, a jövő héten elviszlek a saját nőgyógyászomhoz, és megvizsgál. Tudom sokaknál ez spontán megtörténik, mert már 16 évesen kell fogalmazásgátlót íratni, na de a többieknél, hogy volt?
Persze én 23 évesen már elmentem magam, ő nem is tud róla. Nem tudom, ha méhnyakrákban elpatkolnék mit szólna.
Valóban, egy sort kihagytam. Ettől függetlenül tartom a véleményemet. 18 évesen az em bér nagykoru, azt csinál, amit akar. Amig nincs szexuális kapcsolatod, igen alacsony esélyed van ra, hogy méhnyakrákod legyen.
Mikor érdemes elmenni az első rákszűrésre?
Szűz lányok esetében, amennyiben rendszeres a vérzés és nincs különösebb panasza, akkor elegendő a szexuális élet megkezdése körül elvégezni az első rákszűrést.
"A kérdező kommentje:
Egy átlagos 20 éves, honnan tudná, mire jó neki a szűrés? A fiatalok 99%-a nem amiatt megy el magától, hanem a fogalmazásgátló miatt, mert szeretne döngetni."
Saját magadból indulsz ki, ez szép dolog, de ne általánosíts ennyire durván, nem minden 20 éves ennyire korlátolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!