Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Titeket elvitt az Anyukátok...

Titeket elvitt az Anyukátok nőgyógyászhoz, illetve forszírozta-e?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, nem volt még barátom. Tudjam be annak Anyukám hozzáállását, hogy tájékozatlan a szűrővizsgálatokkal kapcsolatban, és azt hiszi csak akkor kell nőgyógyászhoz menni, ha már közösül az ember, vagy egyszerűen hanyag? Ugyanis, soha nem mondta, hogy pl na most 20 éves lettél, a jövő héten elviszlek a saját nőgyógyászomhoz, és megvizsgál. Tudom sokaknál ez spontán megtörténik, mert már 16 évesen kell fogalmazásgátlót íratni, na de a többieknél, hogy volt?

Persze én 23 évesen már elmentem magam, ő nem is tud róla. Nem tudom, ha méhnyakrákban elpatkolnék mit szólna.

2014. jan. 19. 09:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%

normálisabb tininek van rá igénye, hogy járjon nőgyógyászati ellenőrzésekre, főképp a szexuális élet megkezdése után

ne magadból indulj ki

2014. jan. 19. 10:13
 12/22 A kérdező kommentje:
Mi ez a "ne magadból indulj ki"? Felhúzzátok az agyamat, az irreleváns hozzászólásokkal.
2014. jan. 19. 10:30
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
Te tényleg 25 éves vagy? Buta liba...
2014. jan. 19. 10:52
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom egy 20 éves miért ne tudná, hogy nőgyógyászhoz érdemes járni évente 1x szűrésre. Én 17 éves korom óta járok évente minimum. 25/N
2014. jan. 19. 11:04
 15/22 anonim ***** válasza:
27%

Nem vitt el, de 18 fölött màr elvileg érett és nagykorú az ember.

Én konkrétan beleröht volna az anyukám képébe, ha akármilyen orvoshoz is el akart volna vinni.

Megy szűz 20 èves kislány anyucival nődokihoz, haha. :D

Elég kellemetlenül éreztem volna magam a fenti szituàciöban.

2014. jan. 19. 11:12
 16/22 anonim ***** válasza:

Most olvasom a kérdésed és már dél elmúlt. Beállok az általad banyáknak véleményezett névsorba. Azt érzem, ha anyukádat lehúzták volna és én is , akkor megfelelő a válasz neked, ez felelősség áthárítás. Remélem már külön élsz tőlük és eltartod magad, hisz régen nagy korú vagy.

Jól írják ezt a többiek is.

Anyukádnak, ha Te már kis korúként nemi életet éltél volna, akkor ildomos lett volna elvinnie nőgyógyászhoz vagy bármilyen alsó fertályi panaszokkal hozzáfordultál volna akkor is. Szerintem csak nem akarja feszegetni a témát.

Egyébként már felnőtté.! /És/ Felnőtté is váltál valójában ?

Velem sem jött az anyukám, én 19 éves koromban mentem el nőgyógyászhoz először abban a városban, ahol tanultam. Nem is tudott róla és valójában nőgyógyászatos dolgokról már 30 éves korom körül kezdtünk el beszélgetni.

Persze a menzeszről mondott egyet s mást anno.

Bár, ha nekem ezt 20 évesen bejelenti, hogy elviszlek nőgyógyászhoz én valószínűleg felháborodtam volna, hogy miért is ?? Saját magam intéztem az ügyeimet, ha én megkértem volna, hogy jó lenne akkor igen , menjünk együtt vagy esetleg rákérdez, hogy segítsen-e ilyen ügyben akkor mondtam volna, hogy már voltam.

Ha 25 éves kordban kiderülne, hogy méhnyakrákod van az nem az anyukád felelőssége lenne. De például / ez csak egy példa/ az sem, ha van lyukas fogad és azt már 2 éve be kellett volna tömni és most kihúzzák, de még több dolgot is tudnék írni, ami már a Te döntéseid alapján kellene hogy történjen. Én úgy nézem a szüleimet, hogy nekem jót akartak és megadták azt, amit tudtak , amit jónak láttak. Nem hibáztatom őket, pláne nem ami a 18. vagy 21. betöltött élet évem / kinek, hogy tetszik a nagykorúság határa/ után történik.

2014. jan. 19. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:
34%

Sajnos nagyon sok "zseni" van itt akik biztosak benne hogy birtokolják a bölcsek kövét. Ez még a kisebbik baj, a nagyobb az, hogy durván neki esnek másnak és okítani akarják őket gátlástalanul. Ne törődj velük!

Amügy kb 25 éves korban ajánlott már elmenni először egy nőgyógyászati ellenőrzésre, rákszűrésre, ha szüz vagy.

Egyébként a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel.

Persze a nagy okosok, akik már 14 évesen tömik magukba a hormonokat és hetente váltogatják partnereiket, cigiznek, isznak stb, azok nem tudnak elég korán és elég gyakran menni.

2014. jan. 19. 16:15
 18/22 anonim ***** válasza:
20%

utolsó: 19 évesen feküdtem le először a barátommal, azóta is együtt vagyunk, mégis már 15 évesen voltam nődokinál

lehet, hogy te ennyire prűd vagy, de az sem normális, amit te vallasz

2014. jan. 19. 17:25
 19/22 anonim ***** válasza:
34%
15 évesen minek voltál nőgyógyásznál? Kiváncsiság?
2014. jan. 19. 17:43
 20/22 anonim ***** válasza:
43%

Prűd?...tudod, hogy az mit jelent?

semmi olyat nem találtam az előző bejegyzésben, ami a prüdériával kapcsolatos lenne.

2014. jan. 19. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!