Lányok, ciki az állva pisilés? (mert én szoktam alkalmazni)
Azon kevés (szerintem szerencsés) lányok közé tartozom, akik gond nélkül tudnak állva pisilni. :) Kislány koromban még a kezem használata nélkül is ment, csak kicsit terpeszbe álltam és kitoltam a csípőmet, és mindig egyenesen ment a pisi. sose pisiltem mellé. Most is képes vagyok rá :) bár amióta megnőttem, kicsit szét kell kézzel húzni a puncimat, hogy sugárba jöjjön. De azért még megy :) :) Szerintem hasznos, mert idegen helyen, nem ülök rá a piszkos wc-re. És szabadban is hasznos. Viszont voltunk osztálykiránduláson, túráztunk, és két barátnőmmel amikor elmentünk pisilni, ők furcsállták, hogy én nem guggolok. Persze, hiába magyaráztam, h így higiénikusabb. :D
Na mindegy, szerintetek gáz, ha így csinálom? Van aki szintén nem guggol le?
16L
3-as vagyok
Tudom, hogy nem a csiklón keresztül pisilünk.. Talán rosszul fejeztem ki magam, de ha én idióta vagyok a kifejezésemért akkor a kérdező sem különb ha azt hiszi higiénikusabb állva pisilni, főleg ha piszkos kézzel nyúl a nemi szervéhez.
Az sem nagy intelligenciára vall, ha attól érzi nagy lánynak magát hogy állva pisil.. Micsoda látvány lehet amikor bokáig letolva a gatya, az altestét előre tolva, kézzel széthúzva a nemi szervét belepisili a nevét a hóba...Ez aztán a móka..
JA! és az aki 16 évesen nem tanulta meg, hogy nem kell ám a wc-re ráülni, úgy is lehet pisilni... na az egy kicsit gáz.
Szinte senki nem ül a wc-re , de kehet úgy is pisilni hogy nem állunk mint a fiúk.. Kérj meg valakit hogy mutassa már meg neked, hogy kell wc-én nem ráülve pisilni..legalább tanulsz valami újat is..
Előző, ha megy neki állva, akkor mi a fenének egyensúlyozzon a wc-ülőkén? Az ilyenek (mármint az egyensúlyozók) szokták összepisilni az ülőkét nyilvános helyeken, én a magam részéről utálom, ha valaki ezt csinálja. Ha mindenki ráülne, nem lenne folyton pisis az összes női wc.
Én írtam neked, kérdező, hogy sztem nyilvános wc-n meg ilyen helyeken csináld csak így nyugodtan (előtte meg is tudod mosni a kezed, van hol), de erdőben, kiránduláskor piszkos a kezed, és úgy tényleg nem kéne magadat megfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!