Miert erzem magam hulyen?
Figyelt kérdés
osztalyfonokom a biosztanar es most ugye nyolcadikban megjelent a menstruacios tema..es miertckellemetlen nem csak nekem hanem tobb lanynak is mikor errol beszelunk es a fiuk meg a ferfi osztalyfonok is ranknez mintha varna a velemenyt v vlmi2013. dec. 10. 15:29
1/5 anonim 

válasza:

talan azert, mert ok nem tudjak hogy az milyen...? nem ertem miert kell ettol hulyenek erezni magadat, teljesen normalis testi folyamat.
2/5 anonim 

válasza:

Mert éretlen gyerekek vagytok még. Nem sértésnek szánom, de pár év múlva majd nem fogsz így érezni.
De amit most éreztek az normális. Mindenki így van vele ennyi idősen.
3/5 anonim 

válasza:

Mert idióta a tanárotok, azért, már ha tényleg tőletek vár kommentárokat az órához. Mindjárt jönnek majd az okos válaszolók osztani az észt, hogy de hát a menstruáció világ legtermészetesebb dolga blablabla, közben meg úgy kezelik, mint valami csodát. Ha valóban természetesnek tartanák, akkor nem pattognának folyamatosan a "csodálatosságán", hanem magasról tennének rá.
4/5 anonim 

válasza:

Harmadik vagyok - félreértések elkerülése végett kiegészíteném a válaszomat:
Nyilván nem arra akarok célozni, hogy ne beszéljetek a témáról, meg titkoljátok el, mert az ugyanakkora hülyeség, mint a másik véglet (szándékosan szükségtelenül felemlegetni, úgy, hogy az kellemetlen legyen, vagy hatalmas csodaként kezelni egy valóban teljesen természetes folyamatot).
5/5 anonim 

válasza:

Igazad van elöttem szóló, így van ez itt is amikor "egyesek" jönnek a "világ legtermészetesebb dolga" hülye szövegükkel... persze hogy fiúkról van szó ilyenkor akik nagyon "hozzáértők" szeretnének lenni ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!