Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a mellemen az a kis...

Miért fáj a mellemen az a kis 'csomó'?

Figyelt kérdés
A mellbimbóm körül egy ideje ott volt egy kis csomószerű valami, azt olvastam, hogy a tejmirigy vagy amiatt van ott. A jobb mellemen van egy, és tegnap óta fáj, ha hozzányúlok ahhoz a csomóhoz vagy tejmirigyhez, vagy nem tudom mihez. Ez normális? Vagy valami bajom van, és mindenképp nőgyógyász? Néha szokott fájni a mellem, mielőtt megjön, de 2 hete múlt el, úgyhogy nem biztos, hogy amiatt lehet, meg a bal nem is fáj. 17/l
2013. dec. 8. 07:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy be van gyulladva. Ha nem múlik a fájdalom, érdemes lenne orvoshoz menni.
2013. dec. 8. 07:17
 2/2 anonim ***** válasza:

En is igy voltam. Háziorvos beutalot mammografiara es ultrahangra. Egyenlőre jóindulatú cisztanak látszik. Harom honap múlva kontroll... Ha no, vagy ugy gondoljak, hogy esély van ra, hogy rosszindulatú, akkor biopszia lesz.

En mindenképpen orvoshoz mennek a helyedben. Jobb felni, mint megijedni,

2013. dec. 8. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!