Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha az ujjam felmegy, a tampont...

Ha az ujjam felmegy, a tampont miért nem tudom felrakni?

Figyelt kérdés
Egyszerûen nem megy, nagyon fáj. Az ujjam viszont gond nélkül befér. Ob light day-t próbáltam. Lehet a mini jobb lenne? Vagy nincs sok különbség a light day és a mini között?

2013. dec. 8. 19:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Szûz vagyok, 14/L
2013. dec. 8. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Minit használj, ne light days-t. Bár nem olyan vastag a light days sem, mint a normál, de a mininél mindenképpen hosszabb is és kicsit vastagabb is.

És természetesen nem mindegy, hogy milyen pózban helyezed fel a tampont és mennyire vagy ellazulva. Ha nem jó a póz és rágörcsölsz a témára, akkor persze, hogy nem megy.

De ha úgy sem megy, akkor inkább használj betétet.

2013. dec. 8. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Próbáld a minit. És akkor próbáld meg felrakni, mikor erős a vérzés.
2013. dec. 8. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
És ne mosakodj le előtte, a vér síkosít (igen, gusztustalan, de ez van).
2013. dec. 8. 19:24
 5/9 intrepid ***** válasza:
0%
Fiú vagyok, és kópé, ne legyél mérges nagyon, - majd én felrakom, hogy ne fájjon. Bocsika.
2013. dec. 8. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
#5-öske, a nőknek FÉRFIRA van szükségük, és nem olyan szerencsétlen lúzerekre, mint te, akik még egy tamponos kérdéstől is felizgulnak.
2013. dec. 8. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi a te neved? Inter stupid? Köszi a privit! Bár nem kértem... főleg nem azt, hogy magyarázkodj!
2013. dec. 8. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért lehet, mert a tampon már a felhelyezés közben szívja a nedvességet, és szárítja a hüvelyed.
2013. dec. 9. 05:57
 9/9 anonim ***** válasza:

szappanozd és vizezd be picit a hüvelyed, úgy könnyebben csúszik. Akkor próbálkozz, amikor erős a vérzés, az is könnyít, de a legfontosabb: széles terpesz, lazítás.... :)

13/l (nekem elsőre sikerült)

2013. dec. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!