Mitől lehet h nagyon fáj ha tampont akarok felrakni? Pedig minit.
Figyelt kérdés
többször próbáltam már de mindig fáj:(lehet azért mert szűz vagyok vagy miért?de akkor h fog fájni az első alkalom ha még ez is fá?j....légyszi normális válaszokat irjatok!!!2013. jan. 22. 18:57
1/8 anonim válasza:
Nem lazulsz el eléggé, azért fáj. Használj betétet akkor. Az első alkalom kevésbé fájdalmas, márha hozzáértő fiúval/férfival lesz dolgod. Ott majd rendesen ellazulsz és több mint valószínű, hogy izgalmi állapotban lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális választ:)
2013. jan. 22. 19:12
4/8 anonim válasza:
Én nekem ugyan ez a bajom :( mindenféle pózban próbáltam. Végül azt tanácsolta egy nőgyógyász,hogy vazelinozzam (orvosi izé semmi bajod nem lesz tőle a seggkúp is ilyennel van bevonva) be. És úgy már sikerült. De ne felejts el,h nyugodtan nyomhatod amikor már bentvan addig amíg nem érzed.Van ott hely :)
Amúgy én se tudom,h lesz a szex :(
15/L
5/8 A kérdező kommentje:
köszi:)és úgy akkor már nem is fájt?
2013. jan. 22. 19:35
6/8 anonim válasza:
Nekem se ment szüzen. Ebbe sajna bele kell törődni, ha nem megy akkor nem megy.
Az első szexuális alkalom meg általában a nagytöbbségnek fáj... de jó hír, hogy utána már hangyafecninek fogod érezni a tampont... Egy pénisz azért jóval nagyobb. :D
7/8 anonim válasza:
hát nem tudom én már 25éves vagyok és már vagy 9éve nem vagyok szűz,de még mindig kellemetlen s érzem a tampont....egy 55éves barátnőm is így volt vele mindig is.A szex viszont nem fáj,jól is tágulok...Ez szerintem egy adottság,így születtél.Érzékenyebb a hüvelyed.
8/8 anonim válasza:
Ne erőltesd a tampont! Sokkal jobban jársz a betéttel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!