Miért van az, hogy sokszor nem tudom felrakni a tampont?
Nem vagyok kezdő a témában, kb. 7 éve használok tampont. Mostanság sokszor nem találom az utat neki. Fel sem tudom normálisan rakni, elakad, fáj, érzem járás közben és ki kell vennem.
Talán valami rendellenesség lehet a hüvelyemben? De szex közben nincs gond. Soha nem voltam nőgyógyásznál.
23N
Én 18 vagyok, és kövezzetek meg, de nekem se megy... Nem is használok, csak nagyon ritkán.
Lehet, hogy nem elég nedves a hüvelyed, és ezért tapad, nehezen megy be. Ilyenkor próbáld megforgatni egy kicsit, hátha.
"Hát ne is haragudj meg, de milyen "utat" kell annak találni?? 1 felé lehet tolni"
Nem mondod? Tudom, hogy egy út van, de sokszor a hagyományos irányba elakad. Forgatnom kell, mire végre megy tovább valamerre. Közben meg fáj is.
ha nem megy, ne erőltesd magadba szerintem! nekem se megy, hagyom is. 4. voltam.
jó, én nemrég kezdtem próbálkozni, de viszont ha már évek óta használod, nem értem, mi lehet a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!