Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy sokszor...

Miért van az, hogy sokszor nem tudom felrakni a tampont?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kezdő a témában, kb. 7 éve használok tampont. Mostanság sokszor nem találom az utat neki. Fel sem tudom normálisan rakni, elakad, fáj, érzem járás közben és ki kell vennem.

Talán valami rendellenesség lehet a hüvelyemben? De szex közben nincs gond. Soha nem voltam nőgyógyásznál.

23N

2012. aug. 2. 16:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
lehet az a gond, hogy rástresszelsz és megfeszülnek az izmok
2012. aug. 2. 17:10
 2/17 anonim ***** válasza:
29%
Hát ne is haragudj meg, de milyen "utat" kell annak találni?? 1 felé lehet tolni, esetleg próbálkozz kisebb mérettel, mert ha már alig van meg, akkor a mini is van, hogy épp kényelmesen befér. Főleg olyan nincs, hogy a barátod farka bemegy, de egy vacak tampon nem. Vagy rossz a méret vagy nem tudom... 14 évesen (termélszetesen szűzként, csak így a mai világban gondoltam kiemelendő) gond nélkül felraktam a normált elsőre. Dugd fel akkor a zujjad és tapogasd ki milyen irányok vannak, nem agysebészet.
2012. aug. 2. 19:29
 3/17 anonim ***** válasza:
Lent van a méhszájad, abba akad be.
2012. aug. 2. 20:16
 4/17 anonim ***** válasza:

Én 18 vagyok, és kövezzetek meg, de nekem se megy... Nem is használok, csak nagyon ritkán.

Lehet, hogy nem elég nedves a hüvelyed, és ezért tapad, nehezen megy be. Ilyenkor próbáld megforgatni egy kicsit, hátha.

2012. aug. 2. 20:33
 5/17 A kérdező kommentje:

"Hát ne is haragudj meg, de milyen "utat" kell annak találni?? 1 felé lehet tolni"

Nem mondod? Tudom, hogy egy út van, de sokszor a hagyományos irányba elakad. Forgatnom kell, mire végre megy tovább valamerre. Közben meg fáj is.

2012. aug. 2. 20:48
 6/17 anonim ***** válasza:

ha nem megy, ne erőltesd magadba szerintem! nekem se megy, hagyom is. 4. voltam.

jó, én nemrég kezdtem próbálkozni, de viszont ha már évek óta használod, nem értem, mi lehet a gond.

2012. aug. 2. 20:55
 7/17 anonim ***** válasza:
26%
Ha soha nem voltál még nőgyógyásznál, akkor éppen itt az ideje, főleg, ha már szexeltél is!!!
2012. aug. 3. 06:39
 8/17 A kérdező kommentje:
A szex miért indokolja, hogy nőgyógyászhoz menjek? Állandó partnerem van évek óta, aki mással nem is volt előttem.
2012. aug. 3. 13:14
 9/17 anonim ***** válasza:
47%
Mert aki szexuális életet él, annak évente egyszer ajánlott elmenni méhnyakrák szűrésre. A saját érdekedben.
2012. aug. 3. 13:19
 10/17 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, ez csak propaganda, azért, hogy a sok nő tejeljen a magán nőgyógyászoknak.
2012. aug. 3. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!