Sokszor úgy érzem mintha alig tudok levegőt venni, volt valakinek már ilyen?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokszor érzem ezt. mintha nyomná befelé valami a torkom és alig tudok levegőt venni. nyomás érzésem van.. és nem igazán tudom mitől lehet.. voltam vele a dokinál de annyit mondott nem tud most ezzel mit csinálni :S nem küldött sehova vele... de engem viszont idegesít.... mert sokszor arra kelek fel hogy kapkodok a levegő után. és mivel epilepsziás vagyok és esténként sokszor van kis rohamom.. mélyen bealszom. félek hogy olyankor rám jön ez a nehézlégzés és akkor nem tudok a roham miatt felkelni rá. érzett már valaki ilyet vagy ehhez hasonlót ?2012. jún. 21. 20:24
1/3 anonim válasza:
Menj el egy másik dokihoz ha az orvosod nem segít. Vannak más dokik is, hátha valamelyik tud segíteni rajtad.
3/3 anonim válasza:
másik orvos, illetve fül-orr gégészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!