Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet, miért nem bírok egy...

Mi lehet, miért nem bírok egy mini tampont se felrakni?

Figyelt kérdés
Megpróbáltaam felrakni egy tampont(előszőr) és nem akart felmenni, gondoltam tükörrel megnézem a ....omat és a lyukam végén bőr volt, az mi lehet? nem bírok egy mini tampont feltenni lécci segíítsetek, de normális válaszokat kérek, mert nagyon beparáztam.
2013. febr. 8. 20:03
 1/9 fospuska válasza:
42%
sündörögj el urológushoz,de tényleg. nem látjuk,nem tudhatjuk,mi az.
2013. febr. 8. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
"gondoltam tükörrel megnézem a ....omat" ha a pont helyére a f@sz szó kerül, akkor ne is csodálkozz, hogy nem ment :D
2013. febr. 8. 20:04
 3/9 A kérdező kommentje:
haha, de lány vagyok. szóval nem bőr volt hanem inkább csont, az a lényeg h egy tampont se és egy ujjamat se bírom feldugni...mi lehet?
2013. febr. 8. 20:08
 4/9 anonim válasza:
Fotózd le és tedd ki lássuk miről van szó úgy könnyebb segíteni.
2013. febr. 8. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, szűk és száraz.

Vegyél síkosítót, azzal kend be az ujjad, aztán feküdj le, lazulj el, és úgy próbáld finoman tágítani.

Ha nem boldogulsz, akkor menj el nőgyógyászhoz.(Ne urológushoz, gondolom nem a végbeledet óhajtod tamponálni)

2013. febr. 8. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Hanyagold a tampont! De mi az a ...omat?
2013. febr. 9. 06:34
 7/9 anonim ***** válasza:

5.

Miért a nőgyógyász majd megtágítgatja???

2013. febr. 9. 07:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem azért küldtem nőgyógyászhoz, hogy megtágítsa, hanem hogy megnyugodjon, hogy nincs semmi anatómiai problémája.

Én is szűz voltam még, mikor először mentem nőgyógyászati vizsgálatra, és a hártya nyílásán keresztül finoman vizsgált meg az orvos, és bizony kénytelen volt tágítgatni :)

2013. febr. 9. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Én sem bírok rájönni, mi lehet az a ...omat.

Hacsak nem muffomat. Mert régen így mondtuk. Viszont a mai fiataloknak már nem muffja van, mert borotválják magukat. Csupasz muff pedig nem muff.

2013. febr. 9. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!