Bratilla kérdése:
Ha még egy tampont sem tudok felrakni, annyira fáj, hogyan fogok tudni szerekezni?
Figyelt kérdés
Próbáltam a múltkor tampont használni, de többszöri próbálkozás után sem ment fel, valamiért nagyon fájt, pedig egy nagyon kicsi fajta volt. Ennyire szűk lennék, vagy ez miért van? És ha a barátommal oda kerülnénk, akkor hogyan tudnánk így szeretkezni, hogyan tudná berakni? Még szűz vagyok. 16/L2012. szept. 8. 23:49
2/6 anonim válasza:
A tampon nekem is nagyon fáj, nem kellemes azt a száraz cuccot magamba gyömöszölni.. de pl. az ujjaimnál semmi baj :DD ne aggódj :)
19/L
3/6 szaffi123 válasza:
ne aggodj amedig nem evsztettem el a szüzességem nekem sem ment a tampon használata..:S előszőr igyis ugyis nehezen fogja betenni és persze fájni fog hamár a tampon feldugása is fáj..:Sén is így voltam:S
4/6 anonim válasza:
használj betétet és kész! Most mit erőlteted magad?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért kellene, mert betéttel nem lehet úszni, meg edzésre is járok, ott sem lehet állandóan cserélgetni, főleg ha nagyon megvan. Meg amúgy is, milyen már ez... vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem tudják használni? Nőgyógyásztól nem kell megkérdezni, hogy miért nem megy fel?
2012. szept. 9. 15:29
6/6 anonim válasza:
Amikor a tampont dugod, akkor az tök száraz, amikor majd az a másik megy bele, akkor remélhetőleg jó síkos lesz!
Ez nagy különbség ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!