Vizsgáltak már úgy, hogy pisilned kellett orvos vagy nővér szeme láttára?
Engem még nem, de tudom, hogy van olyan vizsgálat, ahol a vizeletsugár tulajdonságait mérik (uroflowmetria).
Miért kérdezed?
Igen,tegnap.Nehezen meginduló vizelet miatt kerestem fel az orvost,és ott kérték tőlem hogy a vizsgálóban egy mosogatóba vizeljek,mert látni szeretnék a sugarat.A nővér kérte,hogy egy kicsit húzkodjam meg rajta a bőrt hogy egy kis élet legyen a picire zsugorodott hímvesszőmben.
Februárban műtöttek,és ébredés után a nővér hozta a kacsát,amit nem tudtam használni,ezért az ágy szélére ültetett,és óvatosan ráhúzta a kacsát,kicsit rázogatva,forgatva hogy tövig benne legyen,a végén meg,ahogy kell,a kacsa szájával megrázogatta,mielőtt levette volna róla.Én egyik esetben sem zavartattam magamat,nekik ez a munkájuk,nekünk meg ez a sorsunk.
Hú, de elszörfözgettem a fülgyulladásos kérdésből 2013-ig az egészség kategóriában :D
Igen, többször is, ultrahang alatt és semmi különös nem volt. Megnéztek ultrahangon, utána elmentem wc-re.
Kapaszkodj meg, de nekem olyan is volt, hogy pisiltem is előttük; mondjuk nem tudom ez e a legjobb megfogalmazás, katéteres zacskó volt egy műtét után. Sokszor felébredtem, vérnyomást mért a nővér, egyszer pont arra ébredtem, hogy kiüríti a katéteres zacskót egy nagy vödörbe vagy kancsóba. Csak annyit gondoltam magamban, hogy ez rengeteg vizelet, aztán aludtam tovább. Nem szégyenkeztem, de tegyük hozzá, erős fájdalom csillapítót kaptam, ahhoz sem volt erőm, hogy ébren maradjak, nem, hogy ahhoz, hogy butaságért szégyenkezzek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!