Beutaló nélkül be sem juthatok a belgyógyászatra? Időpontot most kaptam, de az orvos mást nem adott, csak a vérvételi eredményem.
Maximálisan igazad van a magíyar eü helyzetével kapcsolatban. De! Ne engedd, hogy ez befolyásolja a közérzeted, felidegesítsd magad, emrt az a babának sem jó. Sajnos ezt a békát le kell nyelni. Hidd el, én is végigcsináltam, nem is egyszer. Választhatsz, hogy magándokihoz mész és akkor ott valóban figyelnek rád, megkapod a szükséges papírokat, elmondják pontosan és türelmesen, hogy mikor milyen vizsgálato következik, mikor hová kell menni. Igen ,ezért még külön fizetni kell. Tudom, hogy igazságtalan, de ez ellen nem tudsz mit tenni. A másik lehetőség, hogy beveszed a "lesz...rom tablettát" és maradsz az állami ellátásban. A munkahelyednek el kell engednie a vizsgálatokra, bár tudom, hogy kellemetlen hosszú órákat, napokat várakozni. Ebben az esetben vértezd fel magad, kérdezz rá mindenre és ne hagyd, hogy elrázzanak.
Ne ez határozza meg ezt a 9 hónapot, maradjon jó élmény inkább!
Sok sikert!
sajnálom,rossz hírem van,lesz ez még rosszabb is.
De te legalább egészséges vagy,én jövő márciusra kaptam volna időpontot mellultrahangra mert csomót tapintottam ki én és a nődoki is...
Rákényszeritenek a magándokira,ott még aznap fogadtak...
táppénzre mehetsz bármikor, de dolgozhatsz is, ha azt szeretnéd, egyszerűen csak megmondod a főnöknek ,hogy holnap uh-ra kell menned, ne mtudod, mikor érsz be és neki kötelessége rábólintani és elengedni. Normál munkaidőnek számít, mintha bent lennél és dolgoznál még akkor is, hogy délután 3-ra érsz be.
A dokid meg egyszerűen hülye... Annyi a lényeg, hogy nőgyógyász igazolja, hogy a terhesség alatt legalább 4 alkalommal részt vettél terhesgondozáson. Ezt a kis könyven pecséttel igazolja, majd szülés után még a kórházban kapsz egy 2 soros nyomtatott papírt, amin igazolják a 4 pecsét meglétét. Nekem hiába volt fogadott orvosom, nála is szültem, ezt a lapot a kórházi elbocsátás előtt az ügyeletes doki adta, tehát teljesen mindegy, hogy kinek melyik doki pecsétje van rajta, ki állította ki és írta alá. Én sem a körzets dokihoz jártam, semmi gond nem volt a szüléseknél. Amennyiben nem okoz túl nagy gondot a pénz, akkor ajánlom a magánlabort, isteni, hogy bemegy az ember és 2 perc után távozhat is és még rá is mosolyogtak. Tudom, ezt sok kismama nem engedheti meg magának, nem is akarok senkit hergelni, csak a saját tapasztalatom mondatja velem, hogy hihetetlen különbségek tudnak lenni ezekben a dolgokban. Amikor az elsővel a terheléses vércukor előtt ajánlotta a dokim a magánlabort, és elmondta, hogy hiába élveznek elsőbséget a kismamák és a kisgyerekesek, készüljel arra az sztk-ban, hogy 1 órát kell sorban állnom a vérvétel előtt, aztán cukros lötyi és még 2 óra ott, nem egy leányálom, inkább gondoljam át. Mentem a magánba, azonnal vérvétel, kát órán keresztül kellemes halk zene, magazinok, wifi, ásványvíz, ülőhely, mosoly, figyelmesség, hát össze sem lehet hasonlítani. Utána már csak oda jártam, ma is oda megyek már nem terhesként, ha vérvétere van szükségem. Az eredményt meg megküldték még aznap délelőtt nekem is és a dokinak is mailen.
hosszű lére eresztettem ,a lényeg meg kimaradt
igen, a magánorvos is adhat beutalót, nekem semmilyen beutalóért nem kellett az sztk-ba mennem. Még a Sejtbankkal is volt szerződése, így ingyenes volt a kombinált és az integrált teszt.
Na most màr azért moderáld magad!!!!!!!!!!!!!!!! Most igazán jól esik a képedbe vágni, hogy nem, beutaló nélkül nem mehetsz belgyógyászatra, a várakozási időt pedig hónaposra becsüld! ;) Továbbá szívből remélem, hogy idézem:" az összes orvos- asszisztens, aki egy rakás bunkó, kivénhedt f@szhiányos nyanya" majd úgy bánik veled szülés után, amilyen szavakkal illetted.;) Arra, hogy valaki ne felejtsen el dolgokat, egyébiránt, felfedezték a határidőnaplót/ telefonban emlékeztetőt... pl...
Jah és talán ha az önsajnálatból is visszább vennél, mint hogy sajnáljanak egy kicsit...szerintem boldogabb életed lehetne! ;) Próbáld ki!;)
Te egy nagyon buta, beképzelt kismama vagy. De hidd el, fogod még alább is adni.
Megjegyzem, ezért az ország még nem redvás. Max te vagy az. És ha nem teszik itt, mehetsz a holdra a gyerekeddel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!