Lányok, ciki az állva pisilés? (mert én szoktam alkalmazni)
Azon kevés (szerintem szerencsés) lányok közé tartozom, akik gond nélkül tudnak állva pisilni. :) Kislány koromban még a kezem használata nélkül is ment, csak kicsit terpeszbe álltam és kitoltam a csípőmet, és mindig egyenesen ment a pisi. sose pisiltem mellé. Most is képes vagyok rá :) bár amióta megnőttem, kicsit szét kell kézzel húzni a puncimat, hogy sugárba jöjjön. De azért még megy :) :) Szerintem hasznos, mert idegen helyen, nem ülök rá a piszkos wc-re. És szabadban is hasznos. Viszont voltunk osztálykiránduláson, túráztunk, és két barátnőmmel amikor elmentünk pisilni, ők furcsállták, hogy én nem guggolok. Persze, hiába magyaráztam, h így higiénikusabb. :D
Na mindegy, szerintetek gáz, ha így csinálom? Van aki szintén nem guggol le?
16L
Semmivel sem higiénikusabb az hogy nem tiszta kézzel magadhoz nyúlsz hogy állva pisilj. Arról nem is beszélve hogy állva pisiléhez is le kell tolnod a nadrágodat a bokádig vagy a fel kell emelni a szoknyát.
Én nem dicsekednék az állva pisiléssel, mert ezzel csak azt jelzed, hogy a csiklód akkora mint egy mélynövésű pénisz..
A 3-asnak elárulok egy újdonságot: A csajok nem a csiklójukon pisilnek....
Csacsiegér, lapozd fel a biosz könyvet!:)
*nagyon röhög*
3-as válasza nem gyenge valóban :D
De abban azért igaza van, hogy piszkos kézzel a puncihoz nyúlni nem az igazi. Tehát erdőben inkább a guggolást. Amúgy a guggoláskor a nadrág alatt kell átpisilni, biztos hogy sikerülni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!