Melyik a jobb ha nö vagy ha a férfi a nögyogyász?
Figyelt kérdés
melyik ért jobban hozzá?2013. nov. 3. 15:01
1/7 anonim válasza:
Szerintem egyformán értenek hozzá, mert ugyanazt tanulják az egyetemen, viszont egy született empatikus képességnek is kell lenni, plusz szeretni kell a szakmát. Mindkét nem közül lehet olyan, aki ért hozzá és olyan aki nem annyira, és még az is valószínű, hogy valaki az egyik ághoz ért jobban, valaki a másikhoz, pl. menopauza, szülés, női bajok, mellrák, egy rakás dolog van a nőgyógyászaton belül és biztos nem egyformán értenek hozzá. De nem hinném hogy a nemek ezt befolyásolnák. Személy szerint én nem szeretem a női nőgyógyászt, nekem kellemetlen ha egy nő ér hozzám ott. Más meg pont fordítva van ezzel.
2/7 A kérdező kommentje:
én pont hogy egy nönek engedném ...a nönek amugy is finomabban tudja ezeket ...
2013. nov. 3. 15:13
3/7 anonim válasza:
A nők általában jobbak és nem durvák.
4/7 anonim válasza:
Én is a férfi nőgyógyászokat szeretem jobban (27/N vagyok), aki nő nőgyógyásszal volt dolgom eddig, az mindig durvább volt. Pont a nők azok, akik kegyetlenül beszólnak neked mondjuk egy súlyosabb panaszoddal, hogy "ne hisztizzen!!!", pont mert azt hiszik, hogy el tudják képzelni.
Nyilván tisztelet a kivételnek, és a férfiak között is van, aki durva, de nekem a férfiak váltak jobban be.
5/7 anonim válasza:
Nő is van jó és rossz is, és férfi is. Olyan orvost válassz NEMTŐL FÜGGETLENÜL, akiről a legtöbb jó véleményt hallod a személyes ismerőseidtől!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi akkor Majd megkérdezem a barátnőimtöl .. ;)
2013. nov. 3. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!