Szerintetek nő vagy férfi nőgyógyászhoz jobb járni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 18:53
1/10 anonim válasza:
Ha szégyellős vagy, mindenképp nőhöz, ha nem vagy szégyellős, akkor mindegy.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem nemtől függ, én nőnél és férfinál is voltam nagyon jónál és nagyon rossznál egyaránt.
4/10 anonim válasza:
Jó nőgyógyászhoz jobb járni nemtől függetlenül. Szégyenlősségben nem érzek különbséget. Nekem ugyanannyira "kellemetlen" egy nő előtt terpeszteni, mint egy férfi előtt. Egyébként egy férfi dokira sem néztem még férfiként.
5/10 anonim válasza:
Tök mindegy milyen nemű a nőgyógyász!!! Vannak itt az oldalon, akik fanatikusan próbálnak kizárólag női nőgyógyászt rátukmálni az először nőgyógyászhoz készülő lányokra azt sugallva, hogy a vizsgálatnak köze van a szexualitáshoz! De EZ NEM IGAZ!!! Egy férfi nőgyógyász is csak segíteni akar, a munkáját végzi!!! Női nőgyógyász is lehet, durva, goromba, és egy férfi is lehet kedves, megértő, empatikus! Ne a neme alapján válassz!!! Olyan orvost válassz, akit egy olyan ismerősöd ajánl, akiben maximálisan megbízol, és tudod, hogy Neked a lehető legjobbat akarja!!! Bármilyen nemű is a doki!!!
6/10 anonim válasza:
62%-osnak mindenben igaza van. Az ismerőseid körében kérdezz utána, hogy ők kit ajánlanak.
7/10 anonim válasza:
Én női orvoshoz jártam mindig és teljesen megfelelt nekem.
Kevésbé érzem feszélyezettnek magam elötte, mint egy férfi elött érezném.
8/10 anonim válasza:
Érdekes, én a nő orvos előtt érzem feszélyezve magam. Nem tudom, miért van így, vagy mitől alakulhatott ki. Biztos azért, mert sztk-s női orvosokról sok rosszat hallottam tinikoromban. Ettől függetlenül jártam már 2 nő magándokinál is. Mindegyik kedves, segítőkész volt, csakúgy, ahogy a férfiak. Ne a nemük alapján különböztesd őket, hanem az alapján, hogy mit tettek, ami szimpatikus volt. :) Azzal pedig nagyon is egyetértek, hogy olyan dokihoz járj, akit pl anyukád/nagynénéd ismer/ajánl.
9/10 anonim válasza:
És ne egyedül menj el első alklommal, hanem kérd meg anyudat, vagy egy idősebb rokont, barátnőt hogy kisérjen el.
Be is mehet veled, ha akarod, joga van hozzá!
10/10 anonim válasza:
Miért ne menjen egyedül?
Én már 16 évesen is attól kaptam volna agybajt, ha anyukám kísérget. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!