Nő vagy férfi nőgyógyász a jobb?
Ha nő lennék inkább nőhöz mennék.
De egy férfi nőgyógyász se fog semmi olyat látni amit eddig még ne látott volna. Szóval a válaszom az hogy teljesen mindegy. Amelyik neked jobban tetszik. Egyébként nekem is ciki lenne egy idegen nő előtt elővenni lankadtan szóval inkább férfit választanék:)
Szia!
Nekem mindegy, voltam már mind a kettőnél, csak jó szakember legyen! Nem az a lényeg? A szégyenlősségről meg annyit, hogy ugyan úgy le kell vetkőznöd a nő előtt is, és ők sokszor nem olyan óvatosak, mint a férfiak.
Feltétlenűl női dokihoz menj!
Nem csak a vetkőzés és a terpesztés sokkal könnyebb elötte, hanem női mivoltából fakadóan nem csak könyvből tanulta azokat a problémákat amik veled előfordulhatnak, hanem nagy valószinűséggel ő is átélte már!
Elméletileg, ha "egyformán" jó szakemberekről lenne szó, akkor minden a női orvos mellett szól!
Ő félszavakból is megérti gondjaidat hiszen azon túl, hogy orvos még "kollega" is, hiszen nőből van. A legkényesebb mondandódat is könnyebb neki elmondani, valamint elötte kitárulkozni, vetkőzni, mint egy i9degen férfi elött.
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a férfi vagy női belgyógyász a jobb...
Mindkettő lehet átlagos vagy attól megértőbb vagy bunkóbb, ill. a szakmai tudás se attól függ, hogy milyen nemű az orvos.
Ha téged zavar, hogy férfi/nő előtt kell vetkőznöd, akkor értelemszerűen a másikhoz menj, ha pedig nem, akkor mehetsz az "SZTK"-shoz vagy ahhoz, akiről sok jót hallottál.
Az viszont hatalmas baromság, hogy a "női nőgyógyász jobb, mert ő is átélte már a dolgokat". És mi van akkor, ha az illető doktor néninek nem volt sose petefészek cisztája, endometriózisa, méhnyakrákja, méhen kívüli terhessége, vérzészavara stb? Akkor már nem is lehet jó orvos, hiszen nem élte át? Egyáltalán, hogy lehet bárki is sebész, akinek nem vették ki a vakbelét, hiszen nem is élte át a betegséget??? Ebből látszik, hogy ez elég hülye eszmefuttatás...
9.
Ennyi butaságot már régen olvastam, bocsika...
Azt akarod bizonygatni, hogy a férfi nőgyógyász pontosan annyira van tisztában a női testnek minden részletével, rejtelmével mint egy nő??
Akkor te biztosan férfi vagy! És soha nem fogod ezt megérteni, ne is erőlködj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!