A lányok, nők miért csak mostanában kezdtek "kampányolni" a férfi nőgyógyászok ellen?
Figyelt kérdés
Évtizedek óta vannak férfi nőgyógyászok, és senkinek nem volt velük baja. Ha ez akkora baj lenne, már nem is engednék őket egyetemen sem, hogy ezzel a szakkal foglalkozzanak. Szerencsére nem mindenki gondolja őket perverznek.2012. jan. 16. 08:59
1/58 anonim válasza:
Marhára nem tudom miről beszélsz.
A nők 90 %-a nem menne női nőgyógyászhoz.
2/58 anonim válasza:
Lehet, hogy ekkorát változott a viselkedésük mostanra?
3/58 anonim válasza:
Valaki ezzel a kampánnyal tud pénzt keresni és mindig vannak olyan unatkozó, kisebbségi komplexusos emberek akik kaphatóak egy kis hőbörgésre.
4/58 anonim válasza:
ki kampanyol ellenuk? mert meg nem hallottam ilyet, sot a legtobb no azt mondja hogy inkabb ferfi nogyogyasz mint no.
5/58 anonim válasza:
3.
Na ne hülyéskedj, hogy lehetne ezzel pénzt keresni?
6/58 anonim válasza:
1.
Lehet, hogy a te társaságodban lévő hölgyek 90 százaléka menne inkább férfihoz, de az én rokonaim, barátaim, ismerőseim 90% NÓI orvost választana, illetve ahol lehetett ott választott is!
8/58 anonim válasza:
nem a társaságomban lévő hölgyek, ez tavalyi statisztika, nehezebben is kapnak betegeket a női nőgyógyászok. Magánrendelésen a férfinél sorbanállnak, a nőnél nem.
10/58 anonim válasza:
tedd már ide fel azt a honlapot, amin ez a statisztikai adat olvasható! Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!