A lányok, nők miért csak mostanában kezdtek "kampányolni" a férfi nőgyógyászok ellen?
szerintem mindenki menjen olyan nemű orvoshoz, amilyenhez akar. Van választásunk, nem? Én elsősorban embert választottam, nem a nemét. Mint ahogy a fodrásznál meg a fogorvosnál sem számít a neme, nekem a nőgyógyásznál is mindegy, hogy férfi-e vagy nő, ha bajom van vele, elmegyek máshoz.
A kérdésre: egyre inkább tudatosul a nőkben, hogy van választásuk, és dönthetnek a testük felett. Valószínű ez állhat a háttérben.
13.
Na akkor it találtam most egyet:
"Sokan gondolkodnak egyébként Annához hasonlóan, a kutatások szerint a nők 78 százaléka sokkal szívesebben megy női orvoshoz, és csak 22 százalék fordul férfi nőgyógyászhoz. De a férfiak is van, ahol bizalmatlanok, ki nem állnának egy női urológust. Még ha megértőbb vagy figyelmesebb is lenne, ők sem szívesen vetkőznek "hivatalosan" a másik nem előtt."
na még egy:
"
A felmérések azt mutatják, hogy:
A nők 78 százaléka sokkal szívesebben megy női orvoshoz, és csak 22 százalék fordul férfi nőgyógyászhoz.
A felmérésnek eme része a legérdekesebb, és legelgondolkodtatóbb:
Igen kevesen felelték azt a kérdésre, hogy ,,nekem teljesen mindegy...”
nem tudom honnan szedted a felmérést (a neten bárki bármit leírhat) én a WHO-nak hiszek inkább.
ha így lenne,akkor tele lennének beteggel a női nőgyógyászok. De nem így van
Én sem mennék nőhöz. Tisztában vagyok vele, hogy ennek semmi köze a szexualitáshoz, mégis inkább egy pasi mint egy nő. Ha a pasival elégedetlen vagyok, akkor egy másik pasi. Még sosem voltam nőnél, és nem is tervezem.
Amúgy kampány ide vagy oda, az orvoskínálatot úgyis az határozza meg, hogy hány férfi és hány nő orvostanhallgató dönt úgy, hogy nőgyógyász lesz.
De gondolom, azért a nők elgondolkoznak azon, akarnak-e életük végéig nőkben turkálni. Szerintem a pasik számára ez vonzóbb. :)
Természetesen valamennyi nő nőgyógyászra szükség van, de szerintem nem 50%-ra. (De pl. az iszlám országokban úgy tudom, nem is vizsgálhat nőket férfi orvos - tehát ott sok kéne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!