A lányok, nők miért csak mostanában kezdtek "kampányolni" a férfi nőgyógyászok ellen?
"Ja és hogy mennyire tudod beleélni magad mások helyébe, azt látjuk.
Kicsit kisseb vehemenciával, és számolj elötte 100-ig, ahogy őseink mondták. "
Elszámoltam én már legalább 300-ig, de ti lazán kivertétek a biztosítékot még nálam is.
Tudod nem zavarna a vita, ha értelmesen tennéd. De te képtelen vagy észérveket felhozni és normálisan kifejteni a véleményedet.
Amikor épp nem tudsz értelmesen reagálni arra, amit leírok, akkor jön a "butuska vagy" meg "nincs benned elég empátia" meg hasonló szövegek.
Teljesen nyilvánvaló, hogy azért írod ezeket, mert a mondanivalómba NEM tudsz belekötni. Csak nem vagy képes azt mondani, hogy "igen, ebben igazad van", hanem inkább elkezded a másikat szapulni.
Tudod én meg az ilyen embereket tartom butának, mint amilyen te vagy.
Húúú...
ezt jól megmondtad neki!!!
Úgy kell neki!!!!
50. 51.
Csak keményen, mint a vaddisznó kaki !!!
Ne hagyd magad !!!
"Csak keményen, mint a vaddisznó kaki !!!
Ne hagyd magad !!!"
Látod, pont erre gondoltam;) Észérv nuku, kell vmi idiótaság, amivel vissza lehet vágni.
Remélem lassan észreveszed, hogy ezzel csak magadat égeted:)
Kedves 84%-os,
szerintem túlreagálod a dolgot. Ha valaki hülyeséget ír, pontozd le, javítsd ki, de nem kell hússzor elismételni. Elég, ha témánként egyszer leírod, hogy ez így és így van, meg hogy neked ez a szakmád. Értem, hogy frusztrál, ha valaki nagy hülyeséget ír és még ismételgeti is, de nincs értelme ennyire vadul harcolni. Nehéz itt a névtelen hozzászólókat megkülönböztetni, szerintem mindenki fejében összemosódnak a vitatkozó tagok kissé.
Hivatalos, ellenőrizhető adatokra hivatkozni pedig jó dolog, innen-onnan idézett számokat emlegetni forrás nélkül nem menő. Nem minden igaz, amit az interneten leírnak.
Én semmilyen statisztikai adatot nem írtam. Nem én vagyok itt az egyetlen 84%-os.
A lepontozgatás meg nem az én stílusom. Gondoltam el lehet vitatkozni értelmesen, megbeszélni, hogy kinek mi a véleménye, de úgy tűnik vannak emberek, akik erre alkalmatlanok. Nem csináltam volna belőle ekkora patáliát, ha nem kezd el összevissza mocskolódni meg fikázni.
"összevissza mocskolódni meg fikázni."
Igen, ne feledd hogy már többször kimoderáltak téged trágárságért!!
50.
"De amúgy is, magasról teszek rá, hogy te mit gondolsz rólam"
Na, azt látom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!