Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lányok, nők miért csak...

A lányok, nők miért csak mostanában kezdtek "kampányolni" a férfi nőgyógyászok ellen?

Figyelt kérdés
Évtizedek óta vannak férfi nőgyógyászok, és senkinek nem volt velük baja. Ha ez akkora baj lenne, már nem is engednék őket egyetemen sem, hogy ezzel a szakkal foglalkozzanak. Szerencsére nem mindenki gondolja őket perverznek.
2012. jan. 16. 08:59
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
43%

"Ja és hogy mennyire tudod beleélni magad mások helyébe, azt látjuk.

Kicsit kisseb vehemenciával, és számolj elötte 100-ig, ahogy őseink mondták. "

Elszámoltam én már legalább 300-ig, de ti lazán kivertétek a biztosítékot még nálam is.

Tudod nem zavarna a vita, ha értelmesen tennéd. De te képtelen vagy észérveket felhozni és normálisan kifejteni a véleményedet.

Amikor épp nem tudsz értelmesen reagálni arra, amit leírok, akkor jön a "butuska vagy" meg "nincs benned elég empátia" meg hasonló szövegek.

Teljesen nyilvánvaló, hogy azért írod ezeket, mert a mondanivalómba NEM tudsz belekötni. Csak nem vagy képes azt mondani, hogy "igen, ebben igazad van", hanem inkább elkezded a másikat szapulni.

Tudod én meg az ilyen embereket tartom butának, mint amilyen te vagy.

2012. jan. 17. 12:20
 52/58 anonim ***** válasza:
67%

Húúú...

ezt jól megmondtad neki!!!

Úgy kell neki!!!!

2012. jan. 17. 12:24
 53/58 anonim ***** válasza:
64%

50. 51.

Csak keményen, mint a vaddisznó kaki !!!

Ne hagyd magad !!!

2012. jan. 17. 12:28
 54/58 anonim ***** válasza:
24%

"Csak keményen, mint a vaddisznó kaki !!!

Ne hagyd magad !!!"

Látod, pont erre gondoltam;) Észérv nuku, kell vmi idiótaság, amivel vissza lehet vágni.

Remélem lassan észreveszed, hogy ezzel csak magadat égeted:)

2012. jan. 17. 12:39
 55/58 anonim ***** válasza:

Kedves 84%-os,

szerintem túlreagálod a dolgot. Ha valaki hülyeséget ír, pontozd le, javítsd ki, de nem kell hússzor elismételni. Elég, ha témánként egyszer leírod, hogy ez így és így van, meg hogy neked ez a szakmád. Értem, hogy frusztrál, ha valaki nagy hülyeséget ír és még ismételgeti is, de nincs értelme ennyire vadul harcolni. Nehéz itt a névtelen hozzászólókat megkülönböztetni, szerintem mindenki fejében összemosódnak a vitatkozó tagok kissé.

Hivatalos, ellenőrizhető adatokra hivatkozni pedig jó dolog, innen-onnan idézett számokat emlegetni forrás nélkül nem menő. Nem minden igaz, amit az interneten leírnak.

2012. jan. 17. 16:48
 56/58 anonim ***** válasza:
12%

Én semmilyen statisztikai adatot nem írtam. Nem én vagyok itt az egyetlen 84%-os.

A lepontozgatás meg nem az én stílusom. Gondoltam el lehet vitatkozni értelmesen, megbeszélni, hogy kinek mi a véleménye, de úgy tűnik vannak emberek, akik erre alkalmatlanok. Nem csináltam volna belőle ekkora patáliát, ha nem kezd el összevissza mocskolódni meg fikázni.

2012. jan. 17. 17:33
 57/58 anonim ***** válasza:
35%

"összevissza mocskolódni meg fikázni."

Igen, ne feledd hogy már többször kimoderáltak téged trágárságért!!

2012. jan. 18. 07:42
 58/58 anonim ***** válasza:
24%

50.

"De amúgy is, magasról teszek rá, hogy te mit gondolsz rólam"

Na, azt látom.....

2012. jan. 24. 09:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!