A lányok, nők miért csak mostanában kezdtek "kampányolni" a férfi nőgyógyászok ellen?
19.
"Én sem mennék nőhöz. Tisztában vagyok vele, hogy ennek semmi köze a szexualitáshoz, mégis inkább egy pasi "
Hát hogyne lenne köze hozzá, sőt téged is szinte csak ez motivál! Ha valóban "tisztába lennél vele, hogy ennek semmi köze a szexualitáshoz", akkor meg se fordulna a fejedben, hogy női dokihoz nem megyek!
Na én is találtam valamit:
"Magenheim doktornő betegei - egy gyors, fejben összegzett statisztika szerint - inkább egyetemet végzettek, illetve olyan nők, akik az orvosukkal partneri viszonyra törekednek, szeretik tudni, mi miért történik velük.
- Azt figyeltem meg, hogy az újgazdag feleségek inkább a főorvoshoz mennek, mert a rang és a tekintély mindennél fontosabb számukra. A fiatal lányok viszont, akik még az elején járnak a szexuális életüknek, és szégyellősek, inkább hozzánk, női orvosokhoz jönnek. Azok a nők, akiknek szexuális problémáik vannak, azok is inkább keresnek föl női orvost, akivel tudnak erről beszélni.
Magenheim doktornő maga is női nőgyógyászhoz jár.
- Nem gondolom, hogy a nők feltétlenül jobbak, de talán egy fokkal kellemesebb utána a konferencián összetalálkozni egy női, mint egy férfi kollégával, aki látott már levetkőzve."
Látjátok? még a doktornőnek sem mindegy, hogy ki elött vetkőzik!!! Pedig neki aztán kellene tudnia, hogy az "csak orvos és nem férfi".
Kérdező: Most is csak 1-2 ember (főként 73%-os) kampányol ennyire, ő írja be minden egyes kérdéshez ezt a szöveget, nézd csak meg.
Baromira idegesít egyébként már engem is. És szerintem nem csak engem.
Utolsó:
Nem csak téged... :)
Az idézethez:
Magenheim drnő egy a sok közül.
A magam részéről ismerős férfi nődokihoz járok már évek óta, és eszembe sem jut, hogy látott már levetkőzve, mikor más szituációban találkozunk. Tehát akkor tessék, ellenpéldát is láthatsz, itt vagyok.
Kedves 84%-os.
hogy a 73 vagy mennyi százalékos mit irogat azt nem követem, de azt látom, hogy amit te irogatsz az nagyon, de nagyon távol van a valóságtól!
"A nők 90 %-a nem menne női nőgyógyászhoz."
Ilyen csacskaságot honnan vetél??
25.
Nem lehet, hogy esetleg ti vagytok ugyanazok is?
Mindig rátok ismerek, a "férfi dokit akarok, mert az az igazi!" kampányotokról.
84%-t már többször ki is moderálták trágársága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!