Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el, hogy megjött?...

Hogy mondjam el, hogy megjött? 11/L

Figyelt kérdés
Még soha nem beszéltünk ilyenekről.

2013. szept. 24. 18:26
1 2
 11/15 anonim válasza:

Anya ! Be telt a vödör a mensesemmel, kérek egy százas zsepit !!!

Anyu ... :) figyelj ... Vérzek baz*meg !!!

2013. szept. 24. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:
"Anya, megjött a menstruációm!"
2013. szept. 25. 06:04
 13/15 anonim válasza:
Ha nagyon nem mered vard meg mig nincs otthon hivd fel telefonon hogy megjott, igy nem kell szemtol szembe es ha haza erkezik magatol fogja felhozni a temat :)
2013. szept. 25. 21:23
 14/15 anonim válasza:

Szia! Én is így voltam, nem akartam neki elmondani. Aztán megfogtam magam elé álltam, sajnos a nagy bátorságomból csak ennyire tellett, elmondani már nem mertem. Mondjuk miután fél percig álltam előtte a szám szélét rágva rájött, hogy mi a "baj". Azóta se beszélünk róla túl sokat, de hálás vagyok érte mert nekem ez nagyon kínos téma. Már 1.5 éve menstruálok, és tényleg ezen nincs mit szégyellni főleg az anyukád előtt.

Sok sikert

14/L

2013. szept. 27. 11:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Én sms-be írtam meg neki, mert épp nem volt otthon :D Én se mertem volna szemtől szembe, így sokkal könnyebb volt :) Remélem sikerült már elmondanod :)
2013. szept. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!